KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

MHP, Fırat Çakıroğlu İçin Lokma Döktürdü

MHP, Fırat Çakıroğlu İçin Lokma Döktürdü

28 Şubat 2015 Saat: 19:50
MHP, Fırat Çakıroğlu İçin Lokma Döktürdü
MHP, Fırat Çakıroğlu İçin Lokma Döktürdü
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı, 20 Şubat'ta Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat Çakıroğlu anısına Parti Lokali önünde gün boyu lokma döktürürken Partiye yeni katılan üyelere Rozet takma töreni düzenlediler.

MHP İlçe Lokalinde düzenlenen törenin açılış konuşmasını İlçe yönetim Kurulu üyesi Fatih Bilgen yaptı. Lokma duasından sonra MHP İlçe başkanı İbrahim Uğurlu günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yaptı. İbrahim Uğurlu;" 20 Şubat'ta Ege Üniversitesinde PPK’lı hainlerin saldırısı sonucu değerli kardeşimiz Fırat Çakıroğlu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ey cesur yürekli Fırat! Sen ona buna değil Allah’a (C.C) kuldun ve çıktığın son yolculukta yine O’nu buldun. Dünyada bir eksik, cennette bir fazla oldun. Seni abilerin Selçuk Duracık’a, Halil Esendağ’a, Cemil Çöllü’ye, Dursun Önkuzu’ya, Süleyman Özmen ve Yusuf İmamoğlu’na emanet ettik. Ruhun şad, mekânın cennet olsun" dedi.

Hedef Olduk Yılmadık

MHP İlçe başkanı İbrahim Uğurlu;" Milliyetçi Hareket Partisi bugünlere kolay gelmedi, önüne çıkan engelleri bir çırpıda aşmadı. Milliyetçiliğin yaşaması, Ülkücülerin varolması için ateş çemberi ile imtihan edildi. Kurşunlarla pes ettireceklerini sandılar başaramadılar, yağlı urganlarla pes ettireceklerini sandılar beceremediler. Hedef olduk yılmadık, iftiralara uğradık yıkılmadık. Bizi yok etmeye çalışanlara, üzerimize kinlerini kusanlara, Ülkücüyü hakir görenlere, bizleri yenilgi yaşatmaya çalışanlara> ahlaksızca saldıranlara bir tek sözümüz var: Bizler buzdan kaleler inşa edip, ardından yağmur duasına çıkacak kadar cesuruz, yürekliyiz, cesaretliyiz. Bizler sadece bir partinin mensubu, siyasetin temsilcisi değiliz. Bizler bunları üzerinde Türk Milletinin yüz akı, iftihar kaynağıyız.

Allah yolundan hiç sapmadan, tertemiz Milliyetçilik çizgisinden hiç ayrılmadan, üç hilalimizi TÜRK-İSLAM ruhuyla örtüştürerek, çetin yolları aşarak Türk Milletinin övünç kaynağı olduk. Milliyetçi Hareket Partisi milli güçtür, milli iradedir, bölünmeyi engelleyecek milli engeldir. İslam dünyasını esir almak isteyen Şer kuvvetlerinin ilk hedefi daima Türk Devleti ve Türk Milleti olmuştur" dedi.

Kötüler Teslim Edilmek İçin Değil, Ezilmek İçindir

İbrahim Uğurlu;" Türk Milletinin yaşaması, ayakta durması, bağımsız kalması bizim mücadelelerimize bağlıdır. Engeller takılmak için değil, aşılmak içindir; Zorluklar yenilmek için değil, geçilmek içindir. Kötüler teslim edilmek için değil, ezilmek içindir. Milliyetçi Hareket Partisinde bunu yapacak kadrolar mevcuttur ve vekil adaylarımız buradadır. Hepsi büyük bir heyecan ile göreve ve hizmete hazırdır, hepsi inançlı, tecrübeli, ilkeli ve birikimlidir.

Bizleri Milliyetçi Hareket Partisinin mensupları olarak bölünme kabul etmez bir bütün halinde Büyük Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız, başaracağız, başaracağız. Yolunuz ve yolumuz açık olsun" dedi.

Daha sonra söz alan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay;" Milliyetçi Hareket Partimizin İlçe başkanlığı tarafından organize edilen Fırat kardeşimizin anma ve heyecanlı toplantıda bulunmaktan çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Bu organizasyonu düzenleyen başta İlçe başkanımız İbrahim Uğurlu ve İlçe Yönetimimize Kadın Kollarımızı tebrik ve teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bu süre içersinde Türkiye’de yaşanan hadiselerle kartopunun çıra dönüşmesi gibi bir anlam kazanmaya başladı. Hükümetin başbakan yardımcısı İç İşleri bakanı, HDP’li, yani PKK’lı, o mecliste bulunan ve milletvekili sıfatını taşıyan HDP’lilerle ortak basın açıklaması yapıyorlar. Bu basın açıklamasıyla güya çözüm sürecinde PKK’ya silah bırakma çağrısına tekrarlıyorlar. Oysa daha 3 gün evvel TBMM iç güvenlik yasa tasarısı görüşmelerinde genel kurul kürsüsünden ben Hükümeti açıklama yapmaya davet etmiştim. PKK’layla gizli görüşmelerle 10 madde üzerinde anlaşıldı. Ve bunun milletimize yani milli iradeye açıklanması gerekiyor. Hükümet sesiz kaldı. O HDP’lilerde ne biliyorsa açıklayın.  Bu çözüm sürecinde  Türkiye’nin parçalanması ve Türk milletinin, millet olma gerçeğinin yok edilmesi projesi olduğu ayan beyan ortada. Fiilen şunu rahatlıkla ifade etmek isterim ki Türkiye Cumhuriyeti Türklerin elinden çıkarılmıştır” dedi.

MHP önünde düzenlenen Lokma etkinliğine ve Rozet törenine MHP Manisa milletvekili Erkan Akçay, MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Yönetim kurulu üyeleri, MHP Akhisar Koordinatörü Vt. Doğan Ensivri, Eski ilçe başkanları Öner Alanç, Ali Çavdar, Turgut Aksoy, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şaban Şakrak, Eski Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halil Alpay, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yurtsever, Belediye Meclis üyeleri, İl Başkan yardımcısı Hüsna Bayraktaş, İl kadın Kolları başkanı Nevin Kaleli, Milletvekili Aday Adayları Ethem Karaköse, Ali İhsan Özkan, Hasan Eryılmaz, Cem Çölü, Gamze Esendağ, Muhtarlar Dernek Başkanı İhsan Gümüş, ve partili üyeler katıldı.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız