KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

MHP İlçe Teşkilat Binası Törenle Açıldı

MHP İlçe Teşkilat Binası Törenle Açıldı

25 Haziran 2014 Saat: 17:55
MHP İlçe Teşkilat Binası Törenle Açıldı
MHP İlçe Teşkilat Binası Törenle Açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatının Yeni Parti Binası İnönü Mahallesi 153 sokak 25 numarada düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. MHP Akhisar İlçe Teşkilatının Yeni Parti Binasının açılış kurdelesini MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, MHP İlçe başkanı İbrahim Uğurlu, MHP eski ilçe başkanları Saffet Aksoy, Ali Çavdar, Turgut Aksoy, Av. Osman Oktay Öner Alanç, Mehmet Dedeoğlu, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe başkanı Av. İsmail Fikirli ile birlikte kestiler.    

Gün boyu lokma dökülerek açılışı yapılan ilçe teşkilat Binası, Emekli İmam Hatip Mustafa Akalın'ın açılış duasından sonra açılış konuşmasını MHP Akhisar ilçe başkanı İbrahim Uğurlu yaptı.

MHP İlçe teşkilat binasının açılışına gelen davetli ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu;" 30 Mart mahalli idareler seçiminden sonra seçim sonuçlarının partimize verdiği görev ve sorumluluk ile yüklendiği misyonun gereklerini en iyi şekilde yerine getirmek, Akhisar Halkına daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için ilçe teşkilatımızın yerini değiştirdik. Yıllardır Akhisar’ın sorunlarının çözülmesi için hiç bir ayırım gözetmeden var gücüyle çalışan Milliyetçi Hareket Partisi yeni binasında Akhisar da yaşayanların dertlerini dert edinmeye ve çözümü için daha fazla çalışacaktır. Temsil ettiğimiz misyonun gereği olarak, Bu vatanın tüm değerlerini bünyesinde barındıran Milliyetçi Hareket Partisi Her değeri ve her kesimiyle dün olduğu gibi bundan sonra da Üzerinde yaşadığımız, şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatan da tek yürek, tek millet, tek bayrak olarak yaşamak için mücadelesini var gücüyle sürdürecektir. Bu devletin huzurunu, güvenliğini ve birliğini bozacak her türlü oyun ve tahriklere dur diyecektir.

Her kesin bildiği gibi Milliyetçi Hareket Partisinin benimsediği dustur “söz konusu vatansa gerisi teferruattır” Bu duygu ve düşünceler ile Baş ta Musul ve Kerkük teki soydaşlarımıza yapılanları ve Türk yurdunda Bayrağımızı indirme hainliğini gösterenlerden ve buna sebep olanlardan mutlaka bir gün hesap soracağımızı sizlerle paylaşırken, Yaklaşmakta olan mübarek “Ramazan ayın in” da başta Türk ve İslam alemine olmak üzere Akhisarlı hemşerilerimize hayırlara Birlik ve beraberliklere vesile olmasını dilerim. Biz memleket sevdamızı dört kelimeyle anlatırız. ve deriz ki; Vatan Sana canım Feda diyerek sözlerini tamamladı.

MHP İlçe Teşkilat Binası Törenle Açılış törenine MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, MHP Şehzadeler İlçesi başkanı Çağrı Tuğatar, MHP Yunus Emre İlçe Başkanı Onur Baylan, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe başkanı Av. İsmail Fikirli, Belediye Meclis Üyeleri, Odalar, Dernek Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlar ve partili vatandaşlar katıldı.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız