KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

MHP Milletvekili Erkan Akçay Dur Durak Bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, 29 ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Akhisar’a geldi.

30 Ekim 2014 Saat: 16:01
MHP Milletvekili Erkan Akçay Dur Durak Bilmiyor
MHP Milletvekili Erkan Akçay Dur Durak Bilmiyor
DAYIOĞLU KASABI

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, 29 ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Akhisar’a geldi. Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul törenine katıldı. Daha sonra hava koşulları nedeniyle kapalı spor salonunda yapılan bayram törenine katıldı.

Bayram töreninden sonra (MHP) Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, parti teşkilatına gelerek, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kızılay’a kan veren MHP parti üyeleri ve vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kızılay’ın doktoru ve sağlık personeli ile de bilgi alışverişinde bulundu.

Milletvekili Erkan Akçay, buradan MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetimiyle beraber Akhisar Zeytin Borsasına gitti. Borsada Zeytin Borsası yönetim kurulu üyesi İbrahim Aslan karşıladı. Önce zeytin ve zeytinyağı ambalaj ve kimyasalları ticareti yapan Cemal Kahya’nın mekanını ziyaret etti. Burada Cemal Kâhya ile sohbet etti.

Daha sonra Gedikoğlu Zeytincilik İmalathanesi ziyaret edildi. Burada Gedikoğlu Zeytincilik’in işletme sahibi ve çalışan personeli ile sohbet edildi.

İbrahim Aslan nezaretinde Başaranlar Zeytinyağı Ticaretine geçildi. Burada Zeytinyağı işletme ortaklarından Mehmet Ali Başaran Mert Başaran’dan zeytinyağı hakkında bilgi aldı. Her üç işletme sahibinin de ortak şikâyeti, “kayıt dışı ticaret” oldu.

MHP Milletvekili Akçay daha sonra galericiler sitesine geçti. Site başkanı Baykal ŞAHİN de “kayıt dışı” ticaretin galericilik yapan, vergisini veren iş sahiplerini çok etkilediğini söyledi. Milletvekilinin ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirttiler.

Manisa MHP Milletvekili Erkan Akçay ve MHP heyeti, buradan da Şehit Aileleri ve Gazi Yakınları derneğine ziyarette bulundu.

Daha sonra Akselendi Mahallesine hareket ettiler. Akselendi de Mahalle Muhtarı Ömer Akaydın ve MHP Akselendi sorumlusu Vedat Çetin ve Akselendi halkı karşıladı. Akselendi halkı ile sohbet edilerek mahallenin sorunları hakkında bilgi alındı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız