KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Muhasebeci ve Mali Müşavirler, Özel Doğuş Emanet

Muhasebeci ve Mali Müşavirler, Özel Doğuş Emanet

16 Ekim 2014 Saat: 17:49
Muhasebeci ve Mali Müşavirler, Özel Doğuş Emanet
Muhasebeci ve Mali Müşavirler, Özel Doğuş Emanet
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Odası Akhisar Temsilciliği, Sağlıkta Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ile protokol imzaladı.

Özel doğuş Hastanesinde imzalanan protokol anlaşmasına, Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (S.M.M.M.) Odası Temsilcisi Şerif Şen, ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte özel doğuş hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Op. Dr. Bülent Kurtul, Başhekim Op. Dr. Engin Kandiya, Kurumsal pazarlama sorumlusu Aslı Ersoy ile 1 yıllık sağlık anlaşması imzalandı.

Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (S.M.M. M.) Odası Temsilcisi Şerif Şen, Mali Müşavir meslektaşlarımızın ailelerinin ve yanlarında çalışan eleman ve meslek mensuplarının yoğun iş temposuna girdikleri bu aylarda Sağlık sorunlarının hızlı sorunsuz çözümü noktasında katkılarından dolayı Özel Doğuş Hastanesi yönetim kuruluna Akhisar S.Muhasebeci Mali Müşavirler Temsilciliği olarak teşekkür ederiz.

Akhisarlı meslektaşlarımız, aileleri ve yanlarındaki ücretli çalışanları periyodik sağlık taramaları, işe giriş işlemleri, genel sağlık hizmetlerinin Özel Doğuş Hastanesi imkânlarından yataklı ve yataksız tedavilerinden indirimli olarak faydalanacaktır. Meslektaşlarımızın meslek kimliklerini ibraz etmeleri yeterli olacaktır.

Yapılan bu sözleşme ile Temsilciliğimiz olarak tüm meslektaşlarımıza sağlıklı, sorunsuz ve sıhhatli işler ve çalışmalar dileriz.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Op. Dr. Bülent Kurtul;" Özel Doğuş Hastanesi yönetim kurulu başkanı olarak sizlere sağlık hizmeti vermek için sözleşme yapacağız. Sivil toplum örgütlerinin de sağlıklı yaşaması lazım. Hastanemizin teşkilatlanmasında ve hastanemizin donanımında mükemmele yakın hale gelmeden bu tür sözleşmelerde pek fazla ortaya çıkamadık. Şimdi daha güvenle çıkıyoruz. Hekim sayımızın fazla olması ve hastanemizin gelişmiş bir hastane olması bize daha güven getirdi. protokolün hayırlısı olmasını diliyorum" dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız