KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Mustafa Dağlar Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

Mustafa Dağlar Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

24 Şubat 2015 Saat: 15:07
Mustafa Dağlar Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor
Mustafa Dağlar Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar Saruhanlı Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra Saruhanlı ve Manisa'da vatandaşlarla buluştu.
Dağlar öncelikle Saruhanlı İlçe Başkanlığı ziyaretinde bulundu. Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa DAĞLAR için; “Mustafa kardeşimiz ile 2011 genel seçimleri  sırasında Ak Parti kadrolarında seçim çalışmaları sırasında tanıştık, birlikte seçim çalışmalarına katıldık, kendisi gerçekten çok sevdiğimiz,saydığımız bir dostumuz ve gönüldaşımızdır,kendisiyle dostluğumuz o gündür bugündür devam etmektedir, ben kendisine başarılar diyorum”.diyerek sözü Ak Parti Manisa Milletvekili Aday adayı Mustafa Dağlar'a bıraktı. Dağlar konuşmasında; Bir şehire ihtiyacı olan hizmetlerin en kaliteli şekilde gelmesi, büyük bir dayanışma, özveri ve çalışma  ile mümkündür. Birbirimizi koşulsuz sevmek, insanlarımızın gönüllerinde muhabbet ortamı oluşturabilmek, bütün hizmetlerin en büyük anahtarıdır. Bugün sadece bir milletvekilliğine değil, gönüllerde sevgiye ve muhabbete talip olduğumu belirtmek istiyorum. Saruhanlı'mız için Manisa'mız için yola çıkıyoruz. Daha iyi hizmet, daha güçlü Saruhanlı, daha güçlü Manisa ve daha güçlü Türkiye için adresimiz her zaman olduğu gibi bizim adresimiz, hepimizin adresi Ak Partidir. Bugün burada gördüğüm kadarıyla nasıl bir coşku varsa 7 Haziran akşamıda çok daha coşkulu bir şekilde zaferimizi kutlayacağız İnşallah. Ben Değerli Ahmet Başkan'ımada benim için ifade ettiği güzel sözler için ayrıca teşekkür ediyorum. Evet onunda söylediği gibi 2011 yılından bugüne gelen çok güzel bir abi kardeş, çok iyi dostluğumuz var. Seçimlerde Ak Parti'mizin başarısı için birlikte çok koştuk. Bu seçimde de hep birlikte tekrar koşacağız.
Mustafa DAĞLAR daha sonra Saruhanlı'daki vatandaşları ziyaret ederek Manisa'ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
Manisa'da haberini aldığı ve özel bir hastanede yatmakta olan Mümin ÜLKER isimli hastayı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Akşam programında Manisa Nurlupınar mahallesinde Balıkesir ve Kütahyalı vatandaşların çoğunlukta bulunduğu kahvehaneleri gezerek herkesin tek tek elini sıkarak hatırlarını sordu. Bazı vatandaşlarla bir süre sohbet eden Dağlar yoğun ilgiden memnun kalarak Manisa'dan ayrıldı.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız