KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

“Nurhan Gül” CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

“Nurhan Gül” CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

17 Aralık 2014 Saat: 13:59
“Nurhan Gül” CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı
“Nurhan Gül” CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı
DAYIOĞLU KASABI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akhisar’a geldiğinde evinin çatısından Ayakkabı kutusu gösteren Nurhan Gül CHP Akhisar ilçe lokalinde Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

2013 Aralık ayında Dönemin Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan Akhisar’a geldiğinde oturduğu apartmanın çatısından sadece ayakkabı kutusu gösterdiği için 2 çocuk annesi Nurhan Gül’ün evi arama emri olmadan güvenlik güçleri tarafından basılarak, karakola götürülmüştü. Yapılan soruşturmalar sonunda dava açılmamasına rağmen Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

CHP Akhisar ilçe lokalinin bulunduğu İzmir İstanbul Karayolun üzerinde, lokma döktüren Nurhan Gül partilere ve basına yaptığı açıklamada, Atatürk ve Cumhuriyetin AKP iktidarı döneminde adeta yok edilmesi için çalışıldığını belirterek, “ Atatürk, Cumhuriyet ve Demokrasi için yola çıkıyorum. Bunun mücadelesinin verileceği tek çatının CHP olduğunu inancı içindeyim. 17-25 Aralık büyük yolsuzluk ve rüşvet haftasına girdiğimiz bu günlerde, bu yolsuzluk ve hırsızlıkları içlerine sindirenlerin “Korku imparatorluğu” yaratan AKP iktidarının baskısı altında olduklarına inanıyorum. Sömürülen, ezilen, tüm işçi, köylü, emekli, emekçi, kadın erkek ve gençlerimizin sesinin TBMM’de seslerinin duyurulmasını istiyorum. Tüm aday adayı olan v e olacak arkadaşlara başardılar diliyorum.” Dedi.

Nurhan Gül 1966 Akhisar doğumlu, ilk orta lise eğitimini Akhisar’ tamamladıktan sonra çalışma hayatına atıldı. Akhisar halinde ve özel bir şirkette sekreterlik yapan Nurhan Gül, Akhisar’da ilk kreş işletmeciliği yaptı. 1987 yılında Avukat Erkan Gül ile evlendi. Yoldaş ve Ulaş adında iki erkek çocuk annesi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız