KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Obezite Ameliyatlarında Akhisar’ı Avrupa’ya Açtık

Obezite Ameliyatlarında Akhisar’ı Avrupa’ya Açtık

12 Ağustos 2016 Saat: 18:44
Obezite Ameliyatlarında Akhisar’ı Avrupa’ya Açtık
Obezite Ameliyatlarında Akhisar’ı Avrupa’ya Açtık
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Obezite Ameliyatlarında Akhisar’ı Avrupa’ya Açtık

Haber Merkezi - MHA

Obezite Ameliyatlarında Akhisar’ı Avrupa’ya AçtıkObezite hastalığı nedeniyle 158 kiloya ulaşan 52 yaşındaki G.Kılıç defalarca diyet yapmasına rağmen kilo veremeyince mide küçültme ameliyatı yaptırmaya karar verdi.

Almanya’da yaşayan G.Kılıç’ın obezite hastalığı nedeniyle hayatı gittikçe zorlaştı ve defalarca diyet yapmasına rağmen kilolarından kurtulamadı. 158 kiloya ulaşan G.Kılıç’a cerrahi yöntemle kilolarından kurtulmasının mümkün olduğu anlatıldı ve Özel Doğuş Hastanesi’nde mide küçültme ameliyatı oldu.

Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrah Opr. Dr. Ali Polat, "Hastamız, İsviçre’dan bize muayene olmak için gelmişti. Gerekli tetkik ve tahliller yapıldı ve biz bu sonuçları değerlendirdiğimizde, uygulanabilecek yöntemin tüp mide yani mide küçültme ameliyatı olduğuna karar verdik. Ameliyat, başarılı bir şekilde laparoskopik cerrahi (kapalı yöntem) ile yapıldı. Çünkü bu tarz ameliyatlarda en az kesi ile uygulanan cerrahinin çok büyük avantajı vardır. Böylece hastanın hem iştahı kesilir, hem mide kapasitesi küçüldüğü için çok fazla kalori ve gıda alamaz. Bununla birlikte hastalar kilo verimiyle beraber obezitenin yol açtığı birçok yandaş hastalıktan kurtulur. Kişilerin özgüveni artar ve psikolojik sorunları da azalır." dedi.

G.Kılıç, "Ameliyattan sonra kendimi çok iyi hissediyorum. Yeni bir hayata adım attığımı fark ettim. Çok güzel bir duyguymuş. İstediğim gibi kıyafetler giyebileceğim, düzensiz uykularımdan kurtulup rahat uyuyabileceğim. Bu zamana kadar çok diyetisyene başvurdum ve çok fazla diyet programı uyguladım. En son çare, değerli doktorum Ali Polat ameliyatı uygun gördü. Yurtdışından kalkıp buraya kadar geldiğime değdi, çünkü ben; doktorumdan, ekibinden ve hastaneden de çok memnun kaldım. Almanya’ya döndüğümde çevremdeki herkesle mutluluğumu paylaşacağım." ifadelerini kullandı.

 


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız