KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Oda Başkanları Basınla Buluştu

Oda Başkanları Basınla Buluştu

26 Temmuz 2016 Saat: 13:41
Oda Başkanları Basınla Buluştu
Oda Başkanları Basınla Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Oda Başkanları Basınla Buluştu

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Esnaf Oda Başkanları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü nedeniyle Akhisarlı yerel basına Tadhisar Cafe'de kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltı programına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Akhisar Lokantacılar, Akhisar S.S. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli, Köfteciler Odası Başkanı Adem Duman, Akhisar Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Ruşen Üren, Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Elektronikçiler Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Güleç, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Demirciler Odası Başkanı Ersen Tepeci, Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanı Tahir Memişler ve yerel basın mensupları katıldı.

Kahvaltı programında konuşan Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, öncelikle kahvaltı programına katılan yerel basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Gününüzü kutlayarak “Bir olana, diri olana her gün bayramdır. Bu nedenle her gününüzün bu bayram heyecanı içerisinde olmasını diliyorum. Bayramları sayılı tutmayalım. Mutlu olabildiğimiz her günü bayram olarak kabul edelim diye düşünüyorum. Üzgün, sıkıntılı olduğumuz günlerde bayramın bir anlamı yoktur. Bugün sizlerin yanındayım. Herhalde Manisa’daki arkadaşlarımız bunu gördüğünde bana sitem edeceklerdir. Bu arada onlara da selamımızı iletelim. Bu kahvaltının düzenlenmesinde arkadaşlarımın ince düşüncesine ve sizlerin katılımına teşekkür ederim. Tabi bu arada hep beraber ülke olarak 15 Temmuz’u yaşadık. Esnaf ve sanatkar olarak bugün 2 milyonu aşkın nüfusumuz ve aileleri birlikte en 10 milyonluk bir kitleyi temsil ediyoruz. Bu 10 milyonluk kitle sadece bugün değil; her zaman devletinin, ülkesinin, vatanının yanında olan onunla kucaklaşan en sıkıntılı ve en kederli günde birbiriyle beraber olan bir kitledir. Bu nedenle biz esnaf ve sanatkarlar olarak bu tür darbelerin daima karşısındayız. Demokrasiden ve anayasal düzenden yana olduğumuzu bu birlikteliğimizde de ifade ettik. İnşallah, bugünleri de atlattığımız gibi şuan ki sürecinde daha sakin bir şekilde provakasyonlara, farklı oyunlara gelmeyerek ülkeyi, toplumu daha iyi bir şekilde bilinçlendirerek yolumuza devam etmeliyiz. İnanıyoruz ki ülkemiz devlet olarak bundan önceki sıkıntılardan nasıl başarıyla çıktıysa bu sıkıntımızı da inşallah el birliğiyle sadece devlet ve siyasiler olarak değil bizler de halk olarak millet olarak bir yerlerden tutarak bu ülkeyi refaha çıkaracağımızı düşünüyorum. Bu da sizlerin katkılarıyla olacaktır” ifadelerini kullandı.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız