KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Öğrenci taşımacılığı tam bir komedi haline geldi

Öğrenci taşımacılığı tam bir komedi haline geldi

19 Eylül 2014 Saat: 18:30
Öğrenci taşımacılığı tam bir komedi haline geldi
Öğrenci taşımacılığı tam bir komedi haline geldi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar’da faaliyet gösteren servis şoförleri öğrenci taşıma işlerinin tam bir komedi haline geldiğini ve işin rezil bir ortamda ilerlediğini iddia etti.

Akhisarlı servis şoförleri yaptıkları basın açıklamasında şunlara yer verdi; “İlçemize bağlı köy ve mahallelerimizden ilçe merkezine taşımalı olarak gelip giden öğrencilerimiz tam bir komedi halinde taşınmaktadır. Örneğin okulların açıldığı günden beri Hanpaşa mahallesinde bir tane öğrenci servisi gitmemektedir. Bazı köylerimizin öğrencilerini yaklaşık olarak sabah bir saat önceden alıp okula bırakılıyor. Aynı araç ikinci köye gidiyor bu köyün öğrencilerini de yaklaşık olarak okulun açılış saatinden bir saat sonra okula bırakıyor.

Buda yetmiyor örneğin Akçaalan, Hacıosman ve hacı oğullarına giden araç sayısı ve kapasitesi tutmuyor. Bunlarda bu köylerden topladıkları öğrencileri taşıma merkezine girmeden önce öğrencileri bazı araçlara aktarıyorlar. Buda yetmiyor taşıma işi yapan şoförlerin yüzde ellisi de evrak eksikliği var yani milli eğitimin raflarındaki dosyalarda eksik evrak var. Milli eğitime göre yok ama köylere taşıma yapan şoförlerin sereceleri ve pisne teknikleri yok ve araçlar her gün ayrı ayrı noktalara gitmekteler. Buda yasalara göre doğru değildir. Bizler kooperatif ortakları olarak defalarca milli eğitime gidip bu aksaklıkların olduğunu söyledik. Bizim söylediklerimizi dikkate almadılar.

Bundan sonraki doğacak her türlü aksaklıklardan milli eğitim müdürlüğündeki görevliler sorumludur. Buradan Akhisar’da görevli mülkü amirlerimize sesleniyoruz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız