KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Magazin

Öğrenciler Veda Gecesinde Buluştu

Öğrenciler Veda Gecesinde Buluştu

6 Haziran 2015 Saat: 21:09
Öğrenciler Veda Gecesinde Buluştu
Öğrenciler Veda Gecesinde Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu 8/C sınıfı mezuniuyet töreni Fayton Hotel’de yapıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan 8/C sınıf öğretmeni Fatma Ata; ‘‘ Sayın velilerimiz, kıymetli öğrencilerimiz, değerli misafirler sınıfımızın mezuniyet yemeğine hepiniz hoş geldiniz.

Zaman bir su misali hızla akıp geçiyor. Üç yıllık orta okul yılları bakın ne çabuk geçti ve yılın sonuna geldik. Başlangıçlar ne kadar güzelse bitişlerde o kadar zor. Tanışmalar heyecanlı ve umutlu ayrılışlar acı. Öğretmenleriniz olarak bizler öğretmenlik görevlerimizin dışında anne gibi, baba gibi, abla ve ağbi gibi olmaya, gideceğiniz o uzun ve zor hayat yolunda işinize yarayacak başarılı olmanızı, becerikli olmanızı, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler, beceriler, alışkanlıklar kazandırmaya çalıştık, çalışıyoruz.

Sevgili gençler, herkesin bir hedefi olmalı. Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, bocalayacak, zorlanacak, tökezleyecek fakat asla yılmayacaksınız. Başarılı olmak adına dikilecek, dik duracak, engelleri bir bir aşacak başarılı, mutlu ve özlemini çektiğiniz güzel bir yaşam süreceksiniz.

Hayat sizin hayatınız olduğuna göre geleceğinizi düşünmek, gerekli tedbirleri almak, sorunlarınıza çözüm aramakta aslında öncelikle size düşüyor. Buyurun yol o kadar çok ki hangisinden gideceğiniz, o yolda nelerle karşılaşacağınız, nasıl bir yaşam süreceğiniz ve yolun sonunu nasıl getireceğiniz hepsi size bağlı.

Sevgili mezunlarımız, sizleri 8 yıllık bir eğitimin sonunda bir üst eğitime uğurluyoruz. Eminim buraya dönük çok farklı anılarla ayrılıyor, çok karmaşık duygular içerisinde bulunuyorsunuz. Her türlü haylazlıklarınıza, çalışmalarınıza, çocuksu tavırlarınıza, üzmelerinize, hatta kızdırmalarınıza rağmen biz sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz.

Zaman içerisinde okulunuzdan çok iyi bilgi ve donanımla ayrıldığınızın bir çok şey bildiğinizin farkına varacaksınız. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri başarılı bir iş adamı, güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmenin gururu bize yeter de artar bile.

Orta okul yıllar bir tatlı anı olarak geride kalırken, asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Sevgi ve saygılarımla’’ dedi

Sınıv adına veda konuşmasını ise Selin Şirin yaptı. Düzenlenen gecede öğrenciler ve öğretmenler canlı müzik eşliğinde piste hünerlerini sergilediler. Etkinlik mezuniyet pastasının kesilmesi ile devam etti. Pasta kesiminin ardından öğrencilere diplomaları sınıf öğretmeni Fatma Ata tarafından verildi. Daha sonra Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu 8/C sınıfı adına Esma Şen sınıf öğretmenine çiçek takdim etti. Sınıf annesi Bahar Doludağ ise sınıf adına hediye takdim etti. Yine sınıf adına Esma Şen tarafından sıınıf annesi Bahar Doludağ’a hediye takdim edildi. Etkinlik gece geç saatlere kadar sürmesinin ardından son buldu.

Akhisar Haber - Köroğlu Giyim

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız