KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Öğrencilere Tabletleri Dağıtıldı

Öğrencilere Tabletleri Dağıtıldı

14 Mart 2014 Saat: 18:53
Öğrencilere Tabletleri Dağıtıldı
Öğrencilere Tabletleri Dağıtıldı
DAYIOĞLU KASABI

Eğitimde Fırsatları Arttırma Teknoloji İyileştirme Harekete (FATİH) Projesi adı altında lise ve denge okulları için dağıtılacak tabletler bugün Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu. Anadolu Lisesinde öğrenim gören 176 öğrenciye Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesinde düzenlenen tören ile tabletler öğrencilere dağıtıldı

Fatih projesi, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okulların teknolojik alt yapısının iyileştirilmek suretiyle derslerde bilgi teknolojilerinin en verimli şekilde kullanılmasını gerçekleştirerek eğitimin niteliğini arttırmak amacıyla 2010 yılının Kasım ayında Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı arasında imzalanan bir protokolle hayata geçirilen bir projedir.

Fatih projesi kapsamında Akhisar’da 2012-2013 öğretim yılında 830 tablet dağıtılırken,  Akhisar Anadolu Lisesi dersliklerine 26 akıllı tahtanın kurulumu yapılmış olup, öğretmenler için 44 tablet bilgisayarın dağıtımının yapıldığı bildirildi. Bugün itibari ile 176 adet tablet bilgisayar öğrencilerin kullanımına sunuldu. 7 ay içerisinde tüm liseler 18 ay içerisinde de tüm ortaokullarda projenin tamamlanacağı bildirildi.

Öğrencilere tablet bilgisayarları AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kaymakam Kaan Peker ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı tarafından verildi. Ayrıca Akhisar Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hazal Akagündüz de okuduğu şiirle törene renk kattı.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız