KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Otomobil Sürücüsüne Kask Cezası!

Otomobil Sürücüsüne Kask Cezası!

26 Temmuz 2014 Saat: 15:09
Otomobil Sürücüsüne Kask Cezası!
Otomobil Sürücüsüne Kask Cezası!
DAYIOĞLU KASABI

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kasksız motosiklet sürücülerine yönelik olarak devam eden ve gün geçtikçe artan trafik uygulamasında ilginç bir olay meydana geldi. Motosikletleri durdurmadan arkadan plakalarına ceza uygulayan emniyet mensupları Alperen Bozdoğan isimli bir vatandaşa ait otomobil plakasına kasksızlıktan ceza kesti.

Kasksızlıktan ceza kesilen Alperen Bozdoğan'ın eline ulaşan ceza tutanağında 72'nci maddeden yani yüksek sesle müzik dinleme cezası kesildiği belirtiliyor ancak cezanın açıklamasında kask takmamak ibaresi yer alıyor. Ayrıca Alperen Bozdoğan'a kesilen ilginç cezanın tutanağı ise sosyal medyada günün en çok görüntülenen ve yorumlanan fotoğrafları arasında yer aldı. Öte yandan Turgutlu'da bir çok motosiklet sürücüsüne aynı gün içerisinden 7-8 ceza kesildiği iddialar arasında yer aldı. Aynı gün içerisinde 1'den fazla ceza yiyen motosiklet sürücüleri yaşanan duruma isyan etti.
Yaşanan ilginç olay sonrası eline geçen ceza tutanağını gören AlperenBozdoğan, şaşkınlığını gizleyemediğini belirtti. Bozdoğan, "Son günlerde artan kasksız motosiklet sürücülerine yönelik cezalar Turgutlulu vatandaşları yıldırdı. Bir motosiklet sürücüsüne aynı gün içerisinde 3-4 ceza kesildiğini duyuyoruz. Ancak benim başıma gelen olay oldukça ilginç. Otomobilimin plakasına kasksız araç kullanmaktan 80 TL ceza geldi. Bu çok komik bir olay ve bu cezaların adil olmadığını gösterir. Cezaların seri bir şekilde kesildiğini düşünüyorum. Ayrıca plakama kesilen ceza tutanağında 72' nci maddeden cezaya maruz kaldığım belirtilmiştir. Bu maddede yüksek ses cezasıdır. Ancak ne ilginçtir ki benim aracımda ses düzeni de yok. Bunlara rağmen ceza tutanağı üzerine kask takmamak şeklinde yazıda yazılmıştır. Tüm bunlar çok komiktir ve tutanakta her şey net olarak bellidir" dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız