KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Özel Akhisar Hastanesi Bir Uzmanı Daha Bünyesine Kattı

Özel Akhisar Hastanesi Bir Uzmanı Daha Bünyesine Kattı

17 Mart 2015 Saat: 18:26
Özel Akhisar Hastanesi Bir Uzmanı Daha Bünyesine Kattı
Özel Akhisar Hastanesi Bir Uzmanı Daha Bünyesine Kattı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Yaşam İçin Sağlık’ sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi, Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Sinan Aydoğan’ı bünyesine kattı.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ‘Hep daha iyisini hedefliyoruz’ anlayışını benimseyen ve deneyimli hekimleri ile Akhisar ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunan Özel Akhisar Hastanesi, bölge sağlık hizmetlerinin  en büyük temsilcisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Özel Akhisar Hastanesine gelmesiyle ilgili konuşan Opr. Dr. Sinan Aydoğan, “Özel Akhisar Hastanesi ekibine katılmaktan dolayı çok mutluyum, umarım ekip arkadaşlarımızla birlikte Akhisar ve bölge halkına en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Ben yıllardır Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde çalışıyorum. Herkesin bildiği gibi böyle özel sağlık kuruluşlarına çevrenin ihtiyacı var. Ben bu ihtiyacı Özel Akhisar Hastanesi’nin karşılamaya gayretli olduğunu gördüğüm için ve alanında en iyi hizmeti vermeye çalıştığını bildiğim için tercih ettim.” dedi.

Opr. Dr. Sinan AYDOĞAN Hakkında

1971 yılında İzmir Karşıyaka’da doğan Opr. Dr. Sinan Aydoğan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlığını, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Göz Hastalıkları dalında tamamlamıştır. 17 Mart tarihinden itibaren Özel Akhisar Hastanesi Göz Polikliniği'nde hasta kabulüne başlayan Sinan Aydoğan, “Bilgisayarlı görme muayenesi, Bilgisayarlı görme alanı testi, Görme tembelliği tedavisi, Çocuk göz muayenesi, Şaşılık muayenesi ve cerrahisi, Glokom (göz tansiyonu) tanı, tedavi ve cerrahisi, FFA- Göz anjiyosu (Göz damarlarındaki kanamalı hastalıklarda), FAKO (fakoemülsfikasyon) dikişsiz katarakt cerrahisi, Kontakt lens uygulaması, Yag lazer ( katarakt ameliyat sonrası bulanık görmelerde), Argon lazer (Retina kanamalarındaki lazer tedavisi), Çeşitli yumuşak doku enfeksiyonları, Retina (Göz dibi) muayenesi, Renk hissi muayenesi, Paterjium ameliyatı (gözde et büyümesi), Göz kapağı ve çevresi cerrahisi (Okülaplasti ), Kırma kusurları (Refraksiyon), Katarakt ve tedavisi, (facoemilsfikasyon) ” alanlarında hizmet sunacaktır. 

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Özel Akhisar Hastanesi, hekim kadrosuna dahil edeceği güvenilir doktorları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız