KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Özel Akhisar Hastanesi Büyümeye Devam Ediyor

Özel Akhisar Hastanesi Büyümeye Devam Ediyor

6 Ocak 2015 Saat: 10:06
Özel Akhisar Hastanesi Büyümeye Devam Ediyor
Özel Akhisar Hastanesi Büyümeye Devam Ediyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

‘Yaşam İçin Sağlık’ sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mohamed Kasem ile anlaştı.

Sağlık alanındaki yatırımlarını arttırmaya devam eden, kadrosunu her geçen gün genişleten ve çözüm odaklı çalışma anlayışını prensip edinen Özel Akhisar Hastanesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Mohamed Kasem’i kadrosuna kattı.

Özel Akhisar Hastanesine gelmesiyle ilgili konuşan Uzm. Dr. Mohamed Kasem, “Özel Akhisar Hastanesi ekibine katılmaktan dolayı çok mutluyum, umarım ekip arkadaşlarımızla birlikte Akhisar ve bölge halkına en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Özel Akhisar Hastanesi’ni tercih etmemdeki neden aile ortamında çalışmak istememdi, görüşmeye geldiğimde bu olumlu havayı aldım. Ayrıca Hastanede Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi olması, gelmemdeki en büyük etkenler biri. İlçemizde bu alandaki en büyük eksiklerden biri de Yeni Doğan Ünitesi. İnşallah, bu ve benzeri birçok çözümün sunulduğu Özel Akhisar Hastanesi’nde, temennimiz çocuklarımızın sağlıklı doğması ve büyümesidir.” dedi.

Mohamed Kasem Kimdir?

1976 yılında Suudi Arabistan'da doğan Uzm. Dr. Mohamed Kasem, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığını Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tamamlayan Mohamed Kasem, 2010 – 2012 yıllarında Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Yeni doğan sorumlu hekimi ve Enfeksiyon komitesi başkanı olarak mecburi hizmetini tamamlamıştır. Aralık  2011 ile Mart 2012 tarihleri arasında Gaziantep  Üniversitesi  Yeni doğan  Yoğun bakım Ünitesi’nde çalışan Mohamed Kasem kamu sektörünün ardından bir süre de özel hastanelerde görev yaptı. Kasem, Arapça ve Türkçe dilinin yanında; iyi derecede İngilizce bilmektedir. 6 Ocak tarihinden itibaren Özel Akhisar Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği'nde hasta kabulüne başlayan Kasem, “Yeni doğan hastalıkları (sarılık enfeksiyon vs.), Yenidoğan  tarama  testleri (İşitme  testi, topuk kanı  ile  tarama  testi), Yenidoğan  bakımı, beslenme  ve  emzirme  danışmanlığı, Prematüre bebek sorunları, Doğumdan itibaren gerekli tüm takipler ve gerekli hallerde tedavileri, Kronik çocukluk çağı hastalıkları, Büyüme ve ergenlik çağı sorunları, Metabolik kemik hastalıkları, Sindirim sistemi yakınmaları, Demir eksikliği ve B12 eksikliği anemisi, Çocukluk çağı idrar yolları hastalıkları” alanlarında hizmet sunacaktır. 

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Özel Akhisar Hastanesi, hekim kadrosuna dahil edeceği güvenilir doktorları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız