KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Özel Akhisar Hastanesi Büyüyor

Özel Akhisar Hastanesi Büyüyor

14 Mayıs 2015 Saat: 16:59
Özel Akhisar Hastanesi Büyüyor
Özel Akhisar Hastanesi Büyüyor
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

“Sizin için Büyüyoruz” sloganıyla her geçen gün hizmet yelpazesini genişletmeye devam eden Özel Akhisar Hastanesi, 2015 yılı içinde Ek Bina inşaatını tamamlayarak daha da büyümeye devam edecek.

Uzun süredir sağlık sektöründe verdikleri hizmetlerden ve yapacakları yeniliklerden bahseden Özel Akhisar Hastanesi Genel Müdürü Özcan Bayram, “Hastanemiz yaklaşık olarak 4 yılını tamamladı. Bu süre zarfında her gün biraz daha gelişmeye devam ediyor. Her geçen gün hastanemizde yeni branşlar ve yeni üniteler açmaya devam ediyoruz. 2015 yılı içerisinde Çocuk Sağlığı ve Kadın Doğum kadro sayılarımız arttı. Hastane içinde birçok birimimizi yenileyip büyüttük. Yeni Doğan yoğun Bakım ünitemiz şu anda 2. Basamak olarak hizmet vermektedir. Hastanemizi toplamda 27 yatak olarak açmıştık, şuan bu sayı 57 yatağa çıktı. Bu yılın sonuna kadar Ek Bina inşaatının da bitmesiyle, yatak sayısını 100’ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Bununla ilgili olarak inşaat çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yılsonuna kadar Psikiyatri ve Gastroenteroloji Cerrahisi branşlarını da açmayı düşünüyoruz. Akhisar’da olmayan branşları getirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Soma, Gördes, Kırkağaç, Gölmarmara ve diğer çevre yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımıza ulaşmak ve onların hizmet alımını kolaylaştırmak için birçok hizmet veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 3 ay önce temeli atılan Özel Akhisar Hastanesi Ek Bina İnşaatının Ekim – Kasım aylarında bitmesi ve hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız