KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Özel Akhisar Hastanesi Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor

Özel Akhisar Hastanesi Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor

30 Mart 2015 Saat: 11:47
Özel Akhisar Hastanesi Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor
Özel Akhisar Hastanesi Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Özel Akhisar Hastanesi, Kütüphaneler Haftası (30 Nisan-5 Nisan) dolayısıyla 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılan Hüseyin Alhat İlkokulunu ziyaret etti.

Ziyarete giden Özel Akhisar Hastanesi ekibi, her kademeden öğrenciler için okula kitaplar bağışladı. Ardından öğrenciler, hastane aracıyla Akhisar Zeynelzade Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Renkli görüntülerin oluştuğu organizasyonda öğrencilerle birlikte, Okul Müdürü Mehmet Durgut, Sınıf öğretmeni Aysun Karadağ ve hastane ekibi hep birlikte kitap okudular.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl, “Özel Akhisar Hastanesi olarak eğitim ve eğitimcilere vereceğimiz desteklerin yanı sıra halkın ve özellikle gençler ile çocuklarımızın okumaya olan ilgisini artırmak için okullarda seminerler veriyor, düzenli okul ziyaretleri düzenliyor ve özellikle yeni açılan okullara kitap bağışı yapıyoruz. Bundan sonraki Okul ziyaretlerinde ve etkinliklerde de kitap desteğimiz devam edecek.” dedi.

Eskiden insanların mal mülk ve makamlarıyla değil de sahip oldukları kitaplarla hürmet gördüğünü söyleyen Okul Müdürü Mehmet Durgut, “Biz sefere giderken bile yanlarında katırlar üzerinde kitap götüren bir milletin torunlarıyız. Tarihte şair ve yazar olmayan devlet adamlarımız pek azdır. İlim adamları ve mütefekkirlerimize karşı saygıda kusur etmemeye çalışan bir gelenekten geliyoruz. Bizim kitaplara karşı gösterdiğimiz sevgiyi yeryüzünde bir başka millet duymamıştır. Umuyorum ki Özel Akhisar Hastanesi gibi bilinçli kurumlar toplumda çoğalır da çocuklarımızın kitapla buluşmasına vesile olur. Ben Hüseyin Alhat İlkokulu ve öğretmen arkadaşlarım adına, kitap bağışından ve kütüphane organizasyonundan dolayı Özel Akhisar Hastanesi’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Kütüphane kuralları ve kitap sevgisi gibi çeşitli konularda bilgi alan öğrenciler uygulamalı olarak kitap okuma çalışması da yaptı. Kütüphanenin okumada ve öğrenmede büyük önem taşıdığını belirten Sınıf Öğretmeni Aysun Karadağ, “İslam’ın İlk Emrinin ‘Oku’ olmasının insanlığa rehber olması gerekiyor. İlginin kaynağı ve insan olmanın gereği kitap okumaktan ve öğrenmekten geçmektedir. Okulda da kitap okumaya gerekli önemi veriyoruz. Sınıf kitaplıklarında öğrenci seviyelerine uygun kitapları Özel Akhisar Hastanesi gibi bilinçli kurumlarla yeterli seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Okuma saatlerine önem veriyor ve öğrencilerin sosyal - kültürel gelişmelerini sağlamaları için okuma içerikli gezi ve incelemelere önem veriyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız