KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

Özel Akhisar Hastanesi’nden Kitap Desteği

Özel Akhisar Hastanesi’nden Kitap Desteği

25 Kasım 2014 Saat: 09:51
Özel Akhisar Hastanesi’nden Kitap Desteği
Özel Akhisar Hastanesi’nden Kitap Desteği
DAYIOĞLU KASABI

Özel Akhisar Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Dağdere İlköğretim Okulunu ve Hanpaşa İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında her kademeden öğrenci için kitaplar ve Öğretmenlere çiçek hediye edildi. İlk ziyaretini Dağdere İlköğretim Okuluna yapan Özel Akhisar Hastanesi ekibi daha sonra Hanpaşa İlköğretim okuluna geçerek öğretmenlere ve öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden Dağdere İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Durgut, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde böyle anlamlı bir ziyaret bizi çok sevindirdi. Akhisar’a bu kadar uzak bir okula gelip bizi unutmadıkları için Özel Akhisar Hastanesi’ne teşekkürlerimi iletiyorum. Öğrencilerimize verilen kitaplar, bize verilen çiçekler bu ziyaretin tabi ki bir parçası ama en önemlisi hatırlanmak. Ben okulum adına bir kez daha Muhammed Bey’e Buket Hanım’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Hanpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Haluk Zengil, “Okulumuz, konum itibariyle ulaşılması çok zor bir yerde ama o kadar yolu bizim için gelen Özel Akhisar Hastanesi ekibine çok teşekkür ediyorum. Böylesi anlamlı bir güne ancak böyle anlamlı bir ziyaret yakışırdı. Bizi burada hatırlayan ilk kurum hastane oldu ve bu duygu inanılmaz bir şey. Ben, bize verilen çiçeklerden ziyade öğrencilerimiz için getirilen kitaplar için ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Bu anlamlı gün için program yaparken aklımızda hep kırsal kesimdeki okullarımız vardı. Bizim için çok değerli olan ve toplumun eğitilmesi açısından önemli rol üstlenen öğretmenlerimizi bugün de unutmak olmazdı. Öğretmenlerimiz Türkiye'nin her yerinde zor şartlarda, karda kışta, yolu olmayan okullarda, köylerde görev yapıyorlar. Niçin? Oralardaki insanların cehaletle karşı karşıya kalmaması için. Biz de onların bu emeklerine karşılık her zaman yanlarında olduğumuzu ve bundan sonra da olacağımızın sözünü veriyoruz. Ben de hastanemiz adına bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız