KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Özel Akhisar Hastanesi’ne Yeni Cildiye Uzmanı

Özel Akhisar Hastanesi’ne Yeni Cildiye Uzmanı

11 Temmuz 2015 Saat: 11:21
Özel Akhisar Hastanesi’ne Yeni Cildiye Uzmanı
Özel Akhisar Hastanesi’ne Yeni Cildiye Uzmanı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Yaşam İçin Sağlık sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi, yeni Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı ile anlaştı.

Özel Akhisar Hastanesi, Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. H. Bilge Güler’i kadrosuna kattı. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ‘Hep daha iyisini hedefliyoruz’ anlayışını benimseyen ve deneyimli hekimleri ile Akhisar ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunan Özel Akhisar Hastanesi, bölge sağlık hizmetlerinin  en büyük temsilcisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Özel Akhisar Hastanesine gelmesiyle ilgili konuşan Uzm. Dr. H. Bilge Güler, “Özel Akhisar Hastanesi ekibine katılmaktan dolayı çok mutluyum, umarım ekip arkadaşlarımızla birlikte Akhisar ve bölge halkına en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

H.Bilge Güler Kimdir?

1976 yılında İzmir Ödemiş’te doğan Uzm. Dr. H. Bilge Güler, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlığını Celal Bayar Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı'nda tamamlayan Bilge Güler, 2009 yılından beri Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde Cildiye Uzmanı olarak görev yapmıştır. 10 Temmuz tarihinden itibaren Özel Akhisar Hastanesi Dermatoloji Polikliniği'nde hasta kabulüne başlayan Güler, “Psoriazis (Sedef Hastalığı), Behçet Hastalığı, Ürtiker, Atopik Dermatit, Kontakt Dermatit, Akne (Sivilce), Deri Alerji Testi (Prick Test),Alerjik Deri Hatalıkları, Saç ve Tırnak Hastalıkları, Tırnak Çekimi, Viral Siğiller, Vitiligo (Ala Hastalığı), Cilt Lekeleri, Nevus (Ben) Hastalığı ve Takibi, Elektrokoter ile Akrodokon (Et Beni), Benign (İyi Huylu) Cilt Lezyonları Tedavisi, Kriyoterapi ile Siğil Aktinik Keratoz ve Lentigo (Güneş ve Yaşlılık Lekeleri) Tedavisi, Zührevi Hastalıklar” alanlarında hizmet sunacaktır. 

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Özel Akhisar Hastanesi, hekim kadrosuna dahil edeceği güvenilir doktorları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız