KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ, ÖĞRETMENLERİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI

ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ, ÖĞRETMENLERİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI

24 Kasım 2015 Saat: 15:44
ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ, ÖĞRETMENLERİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI
ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ, ÖĞRETMENLERİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ, ÖĞRETMENLERİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI

Akhisar Metronom Haber Ajansı -MHA

Özel Akhisar Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kocakağan, İsaca, Hasköy ve Durasıl İlkokullarını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında her kademeden öğrenci için kitaplar ve Öğretmenlere çiçek hediye edildi. İlk ziyaretini Kocakağan İlkokuluna yapan Özel Akhisar Hastanesi ekibi daha sonra İsaca, Hasköy ve Durasıl İlkokullarını da ziyaret ederek öğretmenlere ve öğrencilere hediyelerini takdim etti.

İki yıldan beri Öğretmenler Günü dolayısıyla köy okullarını ziyaret ettiklerini belirten Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl, “Bizim için çok değerli olan ve toplumun eğitilmesi açısından önemli rol üstlenen öğretmenlerimizi bugün de unutmak olmazdı. Kurum olarak öğretmenlerimizin emeklerine karşılık her zaman yanlarında olduğumuzu ve bundan sonra da olacağımızın sözünü veriyoruz. Biz bunu bir sosyal sorumluluk projesi gibi algılıyoruz. Bu vesileyle öğrencilerin kırtasiye ve kitap ihtiyaçlarını karşılamaya ve onları mutlu etmeye özen gösteriyoruz. Çünkü biliyoruz ki, oradaki okulların ve öğrencilerin imkanları daha kısıtlı. Ben de hastanemiz adına bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden; Kocakağan, İsaca, Hasköy ve Durasıl İlkokulu öğretmenleri, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde böyle anlamlı bir ziyaret bizi çok sevindirdi. Akhisar’a bu kadar uzak okullara gelip bizi unutmadıkları için Özel Akhisar Hastanesi’ne teşekkürlerimizi iletiyoruz. Öğrencilerimize verilen kitaplar, bize verilen çiçekler bu ziyaretin tabi ki bir parçası ama en önemlisi hatırlanmak. Bizi buralarda hatırlayan ilk kurum Özel Akhisar Hastanesi oldu diyebiliriz ve bu duygu inanılmaz bir şey. Biz, bize verilen çiçeklerden ziyade öğrencilerimiz için getirilen hediyeler ve kitaplar için çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız