KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet

Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet

15 Aralık 2014 Saat: 19:27
Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
DAYIOĞLU KASABI

Temizlik sektöründe profesyonel hizmet veren bilkent holding’e bağlı tepe servis ile anlaşan özel doğuş hastanesi Temizlik konusunda çalışanlarına eğitim vermeye başladı.

Doğuş hastnesi genel müdürü Tansel yücel artık hastanemizde daha hijyenik ve daha bilinçli temizlik yapılacak

Çalışan arkadaşlarımız temizlik ve hijyen konusunda uygulamalı eğitimler almaya başladı.

Akhisar halkına daha kaliteli, temiz ve hijyenik bir ortam sunmak için Tepe servisten profesyonel destek aldıklarını açıkladı.

Tansel yücel: Yeni yönetim anlayışı olarak kurumsal firmalarla çalışmayı ilke edinen Doğuş Hastanesi, sadece hastane için değil Akhisar için önemli bir kazanım elde ettiklerini söyledi.

Tepe Servis A.Ş. nin İlke olarak sadece kurumsal kimlikte çalışan firmalara hizmet verdiğini ve yakın dönemde hastanedeki temizlik hizmetini ve kalitesini gören firma sahiplerinin de  Tepe servis ile anlaşma yapmak isteyeceklerini bildirdi.

Tepe Servis in kar amacı gütmeyen vakıf şirketi olduğunu ve bu hizmetlerinin karşılığında kazandıkları karı, üniversite eğitiminde maddi yeterliliği olmayan ailelerin çocuklarının okutulmasında kullanıldığını ve bu şekilde de bir hayır kurumuyla çalışmanın kendilerine mutluluk verdiğini açıkladı.

Bilkent Holding

Bilkent’in bir marka olarak elde ettiği başarıların ardındaki temel etken, mükemmeliyetçilik anlayışının ilk günden bu yana korunmasıdır.

Bilkent Holding'in temelleri, 1968 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermek üzere İhsan Doğramacı tarafından kurulan Dilek İnşaat ile atılmıştır. 1969 yılında Tepe Ağaç Metal ve Makina Sanayi ile Meteksan şirketleri kurulmuş ve 1986 yılında ise gerçekleştirilen yeniden yapılanma sürecinde şirketler, Bilkent Holding çatısı altında toplanmıştır.

Bilkent Holding ve bağlı şirketleri, kuruluşundan bu yana ortakları ve diğer paydaşlarıyla istikrarlı, devamlı ve uzun ömürlü kaynaklar yaratabilmeyi temel hedef olarak benimsemiştir. Bu amaç doğrultusunda faaliyette bulunduğu tüm sektörlerde kalite, müşteri memnuniyeti ve kârlılık elde etmek, Bilkent Holding'in önceliklerini oluşturmaktadır.

50 yıldan kısa sürede faaliyet alanını kapsamlı bir biçimde genişleten Holding; inşaat, mobilya-perakende, matbaa ve kâğıt, gayrimenkul ve hizmet sektörlerinde faaliyet göstermekte ve sahip olduğu iştirakleriyle havalimanı işletmeciliği sektöründe de etkin olarak yer almaktadır. Holding, bu sektörlerde yurt içinde edindiği tecrübeyi Orta Doğu, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler, Doğu Avrupa ve Rusya'daki operasyonlarıyla yurt dışına taşımaktadır.

Görece kısa sürede faaliyet alanını ve coğrafi kapsamını başarılı bir biçimde büyüten Bilkent Holding, güvenilir ve saygın kaynaklar tarafından yayınlanan istatistiklere göre Türkiye'nin en büyük 50 şirketler topluluğu arasında yer almakta ve Holding'in şirketleri, kendi sektörlerinde edindikleri lider konumlarını korumaktadır.

Bilkent Holding'in Sosyal Sorumluluk Anlayışı  Bilkent Holding'in ve şirketlerinin elde ettiği tüm kaynaklar, daha fazla öğrencinin burslu okutulması ve öğrencilerin en modern biçimde eğitim alabilmesi için İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi'ne aktarılmaktadır. Holding, kurucusu İhsan Doğramacı'nın koyduğu bu misyonu en vazgeçilmez ilkesi olarak benimsemektedir.  Günümüzün en önemli konularından biri olan sürdürülebilirliğin önemli bir ayağını oluşturan kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri, tüm dünyanın gündemini meşgul eden başlıca konular arasında yer almaktadır. Yatırımcılar, dahil olacakları sektör ve şirketleri seçerken yatırımlarının bir kısmının da sosyal sorumluluk ve benzeri faaliyetlere harcanıp harcanmadığına dikkat etmektedirler. Şirketler de bu doğrultuda ve içinde bulundukları toplumlara ekonomik katma değerin ötesinde bir katkıda bulunabilmek amacıyla gelirlerinin bir kısmını çeşitli sosyal sorumluluk projelerine aktarmaktadır.  Sosyal sorumluluk bilincinin katlanarak arttığı böyle bir dönemde, Bilkent Holding başlı başına bir sosyal sorumluluk projesi olarak kendini çok farklı bir pozisyonda konumlandırmıştır. Bilkent Holding, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi'nin temellerini attığı bir kuruluş olarak "çağdaş, güvenilir, rekabetçi ve dinamik yönetim anlayışıyla faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde elde ettiği kaynakları dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer almayı hedefleyen İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi'ne aktarma" misyonunu üstlenmiştir.  Holding'in ve şirketlerinin elde ettiği tüm kaynaklar, daha fazla öğrencinin burslu okutulması ve öğrencilerin en modern biçimde eğitim alabilmesi için İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi'ne aktarılmaktadır. Holding, kurucusu İhsan Doğramacı'nın koyduğu bu misyonu en vazgeçilmez ilkesi olarak benimsemektedir. İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi; 

Türkiye'nin en çok burslu öğrenci okutan üniversitesidir.

Doğu ve Güney Doğu illerinde (Erzurum, Malatya, Şanlıurfa, Van) çoğunlukla burslu öğrencilerin eğitim alacağı kolejler açmaktadır.

Erbil ve Azerbaycan'da Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunmaktadır.

Atatürk ilkelerine bağlı ve dünya barışına katkıda bulunan bir kimlik taşımaktadır.

Tepe Servis

Başkent Ankara’da, 40’ı aşkın şirketin oluşturduğu Bilkent Holding bünyesinde faaliyet gösteren TEPE SERVİS, kurumsal bilgi birikimini sunduğu hizmetlerle birleştirmektedir.

Tepe Servis, ülkemizde sınırlı sayıda şirket tarafından sunulan Entegre Tesis Yönetimi hizmetini yeniden tarif etmek ve hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımayı hedeflemektedir.

Sunduğu Entegre Tesis Yönetimi (temizlik - güvenlik- teknik bakım - bahçe bakım - ofis destek, vb.) hizmetleriyle, yönetimlerin maliyetlerini düşürmek ve daha iyi ortamlar yaratmak amacıyla ihtiyaçlara dönük çalışmalar yürüten Tepe Servis, tesislerin tüm ihtiyaçlarını bir arada veya ayrı bir biçimde çözmektedir.

Tepe Servis, hizmet içi eğitim, yüksek denetim mekanizması ve personel seçiminde gösterdiği titizlikle hizmet kalitesini mükemmellik seviyesine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Entegre Tesis Yönetimi hizmetleri ile birlikte veya ayrı olarak sunulan temizlik hizmetleri, AVM’lerden sitelere kadar pek çok farklı kamusal alanda gerçekleştirilmektedir.

Temizliğe; sadece hastaneler gibi hijyenin "olmazsa olmaz" sayıldığı yerlerde değil; ofislerde, alışveriş merkezlerinde, okullarda, binaların dış cephelerinde, çevrelerinde, endüstriyel ve bilgi işlem merkezleri gibi teknik ortamlarda da gereksinim duyulmaktadır.

Tepe Servis; temizlik hizmeti verdiği işletmedeki çalışanların beklentilerini karşılamakla birlikte, taşınır ve taşınmazların dayanıklılığını artırıp, imaj ve estetik olarak değerlerini yükselterek, "Housekeeping" hizmetine farklı bir bakış açısı getirmektedir. Tepe Servis’in temizlik hizmetleri alanındaki başarısınınardında; birbirinden farklı ihtisas gerektiren referansların yanı sıra, uluslararası "Know-How", kaliteli temizlik ekipman ve ürünleri, profesyonel kadrolar, titiz bir çalışma ve denetim anlayışı yatmaktadır.

 

 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet
 Özel Doğuş Hastanesinin Hijyeni Tepe Servise Emanet

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız