KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Pazarcılar İftar’da Buluştular

Pazarcılar İftar’da Buluştular

1 Temmuz 2015 Saat: 09:54
Pazarcılar İftar’da Buluştular
Pazarcılar İftar’da Buluştular
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral ve yönetim kurulu üyeleri  geleneksel iftar yemeğini Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salonda düzenledi.

Oda Başkanı Mustafa Güral ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği iftar yemeğine, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Kırıkkale Pazarcılar Odası Başkanı Orhan İba, Salihli Pazarcılar Odası Başkanı Rıfat Yavaş, Siyasi Parti İlçe başkanları yönetim kurulu üyeleri,  Akhisar Esnaf Oda başkanları, Dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.

Akhisar İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı'nın ezan ve dua okumasından sonra Mehmet Yöneyci’nin semazen gösterisi ile başlayan iftar yemeği ardından Oda Başkanı Mustafa Güral söz aldı. Güral yaptığı konuşmada; “özellikle bizleri yalnız bırakmayan pazarcı esnafına ve ailelerine hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 1965 yılında odamızın kurucusu olan Refik Bıçakcı amcamıza da buradan saygı ve selamlarımı iletiyorum. Çok uzak yollardan gelen Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Federasyon Başkanı ve Kırıkkale Pazarcılar odası başkanıma hoş geldin diyorum” dedi.

Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca yaptığı konuşmada; “ biz pazarcılar olarak her gittiğimiz yerde birlikteliğimizi kaynaşmamızı  ve ne kadar büyük bir camia ve aile olduğumuzu bu gün de burada iftar yemeğinde bir araya gelerek güzel bir birliktelik sağladınız. İnşallah bu iftar yemeklerin devamı olur ve birlikteliğiniz devam eder. Her bir Pazar yerlerinde sabah ekmeğimiz için ailelerimizi evde bırakıyoruz. Ama böyle bir etkinlikte ailelerinizle gelerek burada kaynaşmanız bu mutluluğu bende sizlerle paylaşıyorum. Sayın başkanınıza böyle bir iftar yemeği düzenlediği ve sizleri bir araya getirdiği için kendisine ve yönetim kurulu arkadaşlarına saygılar ve sevgilerimi sunuyorum diyerek sözlerine son verdi.

 

Akhisar Haber - Köroğlu Giyim

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız