KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Polis Eşleri Geleneksel Çay Partisinde Buluştu

Polis Eşleri Geleneksel Çay Partisinde Buluştu

24 Kasım 2014 Saat: 16:38
Polis Eşleri Geleneksel Çay Partisinde Buluştu
Polis Eşleri Geleneksel Çay Partisinde Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Sayın Engin Pınar'ın eşi, Deniz Pınar'ın öncülüğünde Akhisar ve Manisa'nın ilçelerinde görevli polislerin eşlerinin katılımıyla Gölet Büyük Salonda birlik ve beraberlik çayı düzenlendi. İlçe dışından çok sayıda polis eşinin de katıldığı çay renkli görüntülere sahne oldu.

Gölet'de düzenlenen etkinliğe İl Emniyet Müdürü Sayın Tayfur Erdal Ceren'in eşi Devlet Ceren, İl Emniyet Müdür Yardımcılarının eşleri, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar’ın eşi Deniz Pınar, Belediye Başkanı'nın eşi Nergiz Hızlı, Garnizon Komutanı'nın eşi Figen Bumin emekli polis eşleri, şehit eşleri ile 400 kişiye yakın çok sayıda davetli katıldı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Sayın Engin Pınar'ın eşi Deniz PINAR, yaptığı açıklamada; ‘‘Daha önce de çay partisi düzenlediklerini belirterek, amaçlarının polis vatandaş ilişkilerini en üst seviyede tutmak olduğunu söyledi. PINAR ‘‘Çay partisi düzenlemekteki amacımız, son derece stresli bir ortamda görev yapan polis arkadaşlarımızın güzide eşlerini, kadın polis arkadaşlarımızı ve görev yaptığımız ilçedeki kadınlarımızı aynı çatı altında bir araya getirerek eğlendirmek ve stres atmalarını sağlamaktı. Etkinliğimize gelerek bizlere destek veren, çay partimize maddi ve manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Pınar ayrıca elde edilecek gelirin burs için kullanılacağını söyledi. İzmir TRT Radyo sanatçısı Hülya Mutlu Erdem'in şarkıları ile çay partisine katılan davetliler gönüllerince eğlendi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız