KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Radyo Metronom Köylerdeki dinleyicilerini ziyaret etti

Radyo Metronom Köylerdeki dinleyicilerini ziyaret etti

23 Ağustos 2014 Saat: 19:02
Radyo Metronom Köylerdeki dinleyicilerini ziyaret etti
Radyo Metronom Köylerdeki dinleyicilerini ziyaret etti
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar’ın ilk özel radyosu olan Radyo Metronom, Radyo Metronom Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Düztaş, Radyo Metronom Reklam ve Halkla ilişkiler Müdürü Hatice Cıbır, Radyo Metronom Programcısı Bahar Başaran ve Metronom Haber Ajansı İçerik Editörü ve Muhabiri Kartal Şahin ile birlikte köylere ziyaretlerde bulundu.

Radyo Metronom Ekibinin ilk durağı Selçikli Güzergahında bulunan Karapınar Mahallesi oldu. Mesajları ile Radyo Metronom Ekibini özellikle misafir etmek isteyen Fatma Nur isimli genç dinleyici “Gelmezler diye tahmin ediyordum, ümitli değildim ancak Bahar Ablam bizi kırmaz gelir de diyordum. Geldiklerini görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum” dedi. Radyo Metronom ekibi bir süre ikramları kabul edip, dinleyicileri ile sohbet etti.

Karapınar Mahallesindeki ziyaretin ardından Çanakçı’lı Ekrem ve ailesini ziyaret eden ekip, Karasonya’da da sıcak bir şekilde karşılandı. Dinleyicileri ile buluşan Radyo Metronom yayıncısı ve projenin mimarı Bahar Başaran, ziyaretler esnasında canlı yayına bağlanarak Radyo dinleyicilerine de bilgi vermeyi ihmal etmedi. Canlı yayında istekte bulunan Ekrem’de heyecanlı olduğunu ve çok şaşırdığını ifade etti. Radyo programlarında kendilerini Balıkçı Osman Kınay, Balcı Hasan isimleri ile tanıtan ve fenomen olan iki dinleyiciyi daha ziyaret eden ekip, son olarak Saliha isimli dinleyicisi ile buluştu.

Radyo Metronom yayıncılarından Bahar Başaran’ın programında dile getirdiği köy ziyaretleri projesi bugün gerçekleşti. Başaran; “ Radyo programım içerisinde dinleyicilerimiz sık sık bizleri ziyarete gelin mesajları gönderiyorlardı. Bende Yönetim ile bu konuyu görüştüm ve kendileri olumlu yanıt verdiler. Radyo Metronom ve Metronom Haber Ajansı ekibimiz ile birlikte bugün Selçikli, Karasonya (Çamönü), Çanakçı, Erdelli, Ballıca, Arabacıbozköy gibi yoğun istekte bulunan köylerimizi (mahallelerimizi) ziyarette bulunduk. Beklediğimizden de sıcak geçen ziyaretlerimizde, öncelikle bizi karşılayan ve bizi ağırlayan tüm dinleyicilerimize teşekkür ediyoruz. Türk insanının misafir perverliğini bir kez daha yakından hissederek görmüş olduk. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de geleneksel bir hal aldırarak köylerimizi ziyarette bulunmaya devam etmek istiyoruz. Radyomuza istek mesajları ile katılan tüm dinleyicilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyor, zamanımız ve güzergahımız sınırlı olduğundan ulaşamadığımız tüm dinleyicilerimizinde affına sığınıyoruz ancak ilerleyen zamanlarda kendilerini ziyaret etmek için sabırsızlanıyoruz. Ayrıca bu projede bana destek veren Radyo Metronom genel yayın yönetmeni Emrah Düztaş, Yönetim Kurulu Başkanımız Doğan Düztaş, Metronom Haber Ajansı içerik editörü Kartal Şahin ve Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hatice Cıbır’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Radyo Metronom Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Düztaş ise “ Köylerimizde bizi dinleyen ve istek mesajları ile programlara katılan dinleyicilerimizi ziyaret ettik. Çok sıcak kanlı insanlar, onlar bizi her gün hatırlıyorlar bizde böyle bir organizasyon ile kendilerinin yanında olduğumuzu göstermiş olduk. İnşallah ilerleyen zamanlarda yine ziyaretlerimiz gerçekleşir” şeklinde açıklama yaptı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız