KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Sağlık Çalışanlarına İletişim Semineri

Sağlık-Sen Manisa Şubesi, sendikacılığı bir adım öteye taşıyarak, kalkınma ajansından proje hibe desteği alan ilk sendika şubesi oldu.

18 Aralık 2014 Saat: 14:53
Sağlık Çalışanlarına İletişim Semineri
Sağlık Çalışanlarına İletişim Semineri
DAYIOĞLU KASABI

Sağlık-Sen Manisa Şubesi, sendikacılığı bir adım öteye taşıyarak, kalkınma ajansından proje hibe desteği alan ilk sendika şubesi oldu.

Onaylanan projeye göre Akhisar, Turgutlu ve Şehzadeler ilçelerinde, Sağlık ve Sosyal Hizmet alanında çalışan personele, iletişim üzerine üç gün süre ile eğitim verilecek. Projenin en önemli amacı, sağlıkta yaşanan şiddetin önüne geçmek, hasta ile çalışan arasında yaşanan iletişim eksikliğinden kaynaklı sorunların önüne geçmek oldu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Sağlık-Sen Akhisar İlçe Temsilcisi Ümit Eraslan; “İlklerin sendikası Sağlık-Sen'den işte sosyal sendikacılık. Bu kapsamda projenin ilk eğitimi 17/12/2014 tarihinde Akhisar belediye meclis salonunda yapmış bulunuyoruz. Eğitimize katılarak bizleri destekleyen Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Sayın Mustafa İRGAT'a yönetim kuruluna, Soma ilçe temsilcisi Gökhan Gürbüz'e, Gördes ilçe temsilcisi Deniz Dilcan'a, Gölmarmara ilçe temsilcisi Üzeyir Karakuş'a, Hastanelerimizin değerli yöneticilerine bu organizasyonun hazırlanmasında bizlere destek olan Akhisar Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına, Akhisar sağlık sen İlçe yönetimine ve hastane temsilcisi dava arkadaşlarıma, yoğu iş ortamında bizlere zaman ayırıp katılan çok kıymetli katılımcılara ve basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür eder. Eğitimimizin hayırlara vesile olmasını diler saygılar sunarım” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız