KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Salihli’miz Sizleri Çok Özledi

Salihli’miz Sizleri Çok Özledi

23 Ağustos 2014 Saat: 10:19
Salihli’miz Sizleri Çok Özledi
Salihli’miz Sizleri Çok Özledi
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında gittiği Salihli’de, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Sizleri burada görmekten, bizleri önemsemenizden dolayı mutluluk duyuyoruz. Salihli’miz sizleri çok özledi” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı çerçevesinde Salihli’ye ziyarette bulundu. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı da makamında ziyaret eden Başkan Ergün’e Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdürü Yakuç Koç, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz, Proje Etüt Daire Başkanı Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz ve MASKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Parlak eşlik etti. Ziyarette konuşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Sizleri burada görmekten mutluluk duyduk. 30 Mart seçimlerinin hemen ardından yaptığını ziyaretten sonra Salihli’ye ilk gelişiniz. Salihli’miz sizleri çok özledi. Bizler de özledik. Ramazan Ayı’ndan önce bir program yapmıştık. Sağlık sorunları nedeniyle ertelenmişti. Nasip bugüneymiş. İlçemize hoş geldiniz. Salihli’miz sizleri çok seviyor. Bizlerin ve Salihli’nin gururusunuz. Böyle bir ekiple ilk kez ilçeleri ziyaret ediyorsunuz. Bu hassasiyetiniz nedeniyle çok teşekkür ederim. Bu da bizim için, Salihli’ye farklı bir önem verdiğinizi, Salihli’yi farklı bir gözle gördüğünüzü gösteriyor” diye konuştu.

En güzel hizmetlerimizi ulaştıracağız

Salihli ziyaretinin gecikmeli de olsa gerçekleştirildiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Geç de olsa Salihli’deyiz. 30 Mart’ta yapılan seçimlerde Büyükşehir Belediyesi olarak hem şahsıma hem de Salihli Belediyesi olarak size vermiş olduğu desteklerden dolayı Salihli halkına teşekkür ediyorum. En büyük desteği Salihli’den gördüm. Bunu da bir kere daha ifade edeyim. Bugün bu makamda oturuyorsak bütün ilçelerimiz bizler için önemlidir. Ancak Salihli’nin yeri biraz daha farklıdır. Bütün Salihlili hemşerilerime bir kere daha teşekkür ediyorum. Bütün ilçelerimizde olacağı gibi Salihli’de yaşayan kardeşlerimize de en güzel hizmetlerimizi ulaştıracağız. Bu süreci en güzel şekilde vatandaşımıza yansıtabilmenin çaba ve gayreti içerisinde olacağız ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız” dedi. Salihli’de geçmişten gelen çok güzel dostluklarının olduğunu söyleyen Başkan Ergün, “Salihli’yi bu açıdan da seviyoruz. İnşallah bu sevimizi fazlasıyla Salihli halkına yansıtacağız” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız