KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Şanlı Türk Bayrağı Göndere Çekildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda Alahıdır Mahallesi’nde bulunan su deposuna Türk Bayrağı dikti. Ayrıca mahalle sakinleri tarafından mesire yeri olarak da kullanılan alanda düzenlemeler gerçekleştirildi

22 Mayıs 2016 Saat: 13:30
Şanlı Türk Bayrağı Göndere Çekildi
Şanlı Türk Bayrağı Göndere Çekildi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Şanlı Türk Bayrağı Göndere Çekildi

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Ahmetli ilçesi Alahıdır Mahallesi’ndeki su deposu alanına 11 metrelik Türk Bayrağı dikildi. Ekipler tarafından su deposunda boyama çalışması gerçekleştirilmesinin yanı sıra mahallelinin mesire alanı olarak kullandıkları yere ayrıca 5 adet piknik masası, 4 adet de bank koyuldu.

‘Vatandaşın Talebine Hemen Çözüm Ürettik

Vatandaşların Türk Bayrağı dikilmesi yönündeki taleplerine hemen çözüm ürettiklerini belirten Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürü Orçun Abalı, “Su deposunun boyanması esnasında Alahıdır Mahallesi sakinlerinden alana Türk Bayrağı dikilmesi yönünde talep geldi. Mahalleli aynı zamanda su deposunun yanındaki yeri mesire alanı olarak kullanıyordu. Bize gelen bu talebi de gerekli makamlara ileterek hemen çözüm ürettik” diye konuştu.

Bayram’da Bayrak Göndere Çekildi

Türk Bayrağı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda göndere çektiklerinin altını çizen Abalı, “Mesire alanına bank, piknik masası koyduk ve 11 metrelik Türk Bayrağı’nı diktik. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da Alahıdır Mahallesi sakinlerini alana davet ettik. Yaklaşık 200 kişinin katılım sağladığı etkinlikte şanlı Türk Bayrağı’nı göndere çektik. Halkımıza da tavuk pilav ve ayran dağıttık. Alahıdır efe takımı da bir gösteri gerçekleştirerek bayramımızı en güzel şekilde kutladık” dedi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız