KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

SARIGÖL’E HİZMET YAĞACAK

SARIGÖL’E HİZMET YAĞACAK

30 Ağustos 2014 Saat: 17:44
SARIGÖL’E HİZMET YAĞACAK
SARIGÖL’E HİZMET YAĞACAK
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ziyaretinden müjdelerle döndü. Başkan Ergün, ilçeye içerisinde otoparkı da bulunan modern kapalı pazaryeri, gençlik merkezi ve çocuk kulübü yapılması için hızla çalışmalara başlanacağını söyledi. Başkan Ergün, “İlçemize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Adeta ilçemize hizmet yağacak” dedi.

Her hafta bir ilçeyi ziyaret ederek, yapılacak olan hizmetlerin yerinde tespitini yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu hafta Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte ilçede hizmet alanlarını inceleyen Başkan Ergün, ilçe pazarında vatandaşlar ve esnafı selamladı. Mevcut pazaryerine yapılması düşünülen proje ile ilgili Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’tan bilgi alan Başkan Ergün, projenin hayata geçmesi için gerekli imar revizyon düzenlemesinin Sarıgöl Belediye Meclisi’nde onaylanması durumunda Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçeye otoparkı da bulunan modern bir kapalı pazaryerini kazandırabileceklerini ifade etti.

Yeni Belediye binasının eksiklerini Büyükşehir tamamlayacak

Pazaryeri gezisinin ardından Sarıgöl Belediyesi’nin yeni hizmet binasında da incelemelerde bulunan Başkan Ergün, binanın eksiklikleri hakkında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’tan bilgi aldı. Binanın fiziki şartları ve yağmur suyu drenaj hatları ile ilgili eksiklerinin bulunduğunu söyledi. Eksikliklerin giderilmesi hususunda Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu’na talimat veren Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi olarak binanın eksikliklerini tamamlayacaklarını ve kısa sürede bu eksikliklerin giderilerek, taşınma işlemlerinin başlayacağını söyledi.

Sorunlar el birliği ile çözülecek

İlçedeki mesire alanlarından olan Dallas mevkiini de gezen Başkan Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’un mesire alanıyla ilgili düşünce ve projelerini dinledi. Ardından eski hal binasında incelemelerde bulunan Başkan Ergün ve beraberindekiler, alanın MASKİ, itfaiye ve çeşitli belediye birimlerinin hizmetlerinin verileceği yer olarak değerlendirilebileceğini söyledi. Daha sonra Sarıgöl İtfaiye Çavuşluğu ve Otogarı’nda incelemelerde bulunuldu. İlçenin yeni otogar ihtiyacıyla ilgili Sarıgöl Belediyesi ile müşterek proje geliştirilmesi konusunda Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve Proje ve Etüt Dairesi Başkanı Müge Kuğu’ya talimat veren Başkan Ergün, tüm ilçelerin ihtiyaçlarının el birliği ile çözüleceğinin altını çizdi.

Sarıgöl’e Çocuk Kulübü müjdesi

İlçedeki Mimar Sinan Parkı’nda da incelemelerde bulunan Başkan Ergün, park içerisine Manisa merkezinde kazandırdıkları Çocuk Kulüplerinin bir örneğini de Sarıgöl’e yapmanın sözünü verdi. Çocuk kulübünün yanı sıra çevre peyzajını da yine Büyükşehir Belediyesi olarak yapacaklarını da belirten Başkan Ergün, çalışmanın kısa süre içerisinde başlatılacağını söyledi. Müjdeye oldukça sevinen vatandaşlar, Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Gençlik Merkezi çalışması başlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl projeleri arasında bulunan gençlik merkezinin yapılacağı alanda da incelemelerde bulunan Başkan Ergün, kamulaştırma çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını istedi. Sarıgöllü gençlerin bu merkezde çeşitli aktivitelerle hoşça zaman geçireceklerini belirten Başkan Ergün, Manisa merkezinde bulunan gençlik merkezlerinin ilçelere de kazandırılması için proje ve yer çalışmaları içerisinde olduklarını söyledi.

Sarıgöl TOKİ yolu asfaltlanacak

Sarıgöl programını TOKİ tarafından yapılan konut alanındaki incelemeleriyle sonlandıran Başkan Ergün, vatandaşların asfalt talebine kayıtsız kalmadı. Başkan Ergün, kış mevsimi öncesi vatandaşların ulaşımlarını rahat yapabilmeleri için Eylül ayı sonunda TOKİ yolunun asfaltının yapılacağını söyledi. Sarıgöl ziyareti ve verdiği sözler nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkürlerini ileten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, konuklarını ilçeye özgü hediyelerle uğurladı. Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçelerinin yenileceğini ve değişeceğini söyledi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız