KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Sedef Hastası Okan Bozdemir Destek Bekliyor

Sedef Hastası Okan Bozdemir Destek Bekliyor

27 Eylül 2014 Saat: 15:55
Sedef Hastası Okan Bozdemir Destek Bekliyor
Sedef Hastası Okan Bozdemir Destek Bekliyor
DAYIOĞLU KASABI

Kethüda Mahallesinde ikamet eden 18 yaşındaki Okan Bozdemir 2 buçuk yaşından buyana yaşadığı sedef hastalığını üzerinden atamıyor. Bir çok tedaviye olumlu yanıt veremeyen hastalığı ile mücadele veren Okan Bozdemir mahalle halkından ve dışarıdan da destek göremiyor. Çalışmak için girdiği bir çok işten de hastalığından dolayı dışlanan Okan Bozdemir destek istiyor. Anne Emel, Baba Hasan ve küçük kardeşi Kumsal (6) Okan için büyük üzüntü yaşarken destek bekliyor.

Öte yandan Okan dünyaya ikiz geldiğinde ikizinin kalp yetmezliğinden 6 aylıkken hayatını kaybettiği bildirildi.

Çalışmaya başladığı bir çok işyerinde hastalığından dolayı istenmediğini dile getiren Okan Bozdemir; "2 buçuk yaşında beri sedef hastasıyım, geceleri yatamıyorum, çok kaşıntım oluyor. Kimse bana iş vermiyor. Dışarıya çıktığımda insanlar bana yanlış gözle bakıyor, yani kimse duyarlı olmuyor. Yok işte bu hastalık bulaşıcı mı, yolda durdurup işte bu nasıl bir hastalık, dokunma gibi anlayacağınız kötü gözle bakıyorlar. Ege Üniversitesi'nde yattım, Manisa'da yattım geçmez dediler, en son Kahvehane işletmesine çalışmak için girdim. Çaycılık yapıyordum, orada da esnaflar çay getiriyorum diye ellerim sedef hastası diye işten çıkarttılar. yok işte bulaşır bize diye manalı sözler söyleyerek işte çıkarttılar" dedi.

Anne Emel Bozdemir ise yaptığı açıklamada; "eşim Akciğerlerinden rahatsız, ben de bel fıtığı var çalışamıyorum. Oğlum zaten sabaha kadar uyku uyuyamıyor kaşıntıdan. Ben büyüklerden sadece oğlumun tedavisini yaptırmalarını istiyorum, başka hiç bir şey istemiyorum. Neresiyse çözüm oraya götürüp baktırmalarını istiyorum. 18 yaşına kadar 3 ayda bir maaş veriyorlardı, ancak 18 yaş sonrası o da kesildi, mahkemeye verdik sonucunu bekliyoruz" dedi.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız