KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

30 Temmuz 2015 Saat: 22:40
Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı
Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde devriye görevi yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Mehmet Uyar Salihli’nin cenazesi Manisa’da gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde Hamidiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Uğur Işılak, AK Parti Manisa Milletvekilleri, CHP Manisa Milletvekilleri, MHP Manisa Milletvekilleri, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, şehidin hem meslektaşı hem de 4 aylık hamile olan eşi Nedime Uyar, babası Hüseyin Uyar, annesi Meryem Uyar, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yüzlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde şehit naşına sarılarak ağlayan erkek kardeşi Astsubay Murat Uyar, “Ben senin evini taşıyacaktım tabutunu taşımak nasip oldu. Keşke iki gün önce gitseydim de beni vursalardı” diyerek gözyaşı döktü. Şehidin annesi Meryem Uyar ve dayısı Şefik Gündoğan şehit tabutu başında birbirlerine sarılarak ağladılar.

Şehidin kız kardeşi Ümmühan Pınar da abisinin tabutuna sarılarak ağıt yaktı. Şehidin 4 aylık hamile eşi olan Nedime Uyar ise kendisi gibi polis olan meslektaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Hamidiye Camii’nde ikindi namazına müteakip Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehit polis Mehmet Uyar’ın cenazesi dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesi yüzlerce vatandaşın alkışlarıyla uğurlanırken, teröre ve terör örgütüne lanet yağdı. Şehit Mehmet Uyar Salihli Asri Mezarlığında defnedildi.




















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız