KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Selendi’de Başkan Ergün Rüzgarı Esti

Selendi’de Başkan Ergün Rüzgarı Esti

1 Eylül 2014 Saat: 16:29
Selendi’de Başkan Ergün Rüzgarı Esti
Selendi’de Başkan Ergün Rüzgarı Esti
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü, Geleneksel 19. Kültür ve Cirit Festivali ve 3. Selendililer Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere eşi Şeyda Ergün ile katıldı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün adına yakışır şekilde gerçekleştirilen Cirit Festivalinde ata binerek renkli görüntüler oluşturdu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çeşitli etkinliklere katılmak üzere ilçeyi ziyaret etti. Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen eşlik etti.

Başkan Cirit Sahasında

Vali Muzaffer Ecemiş Cirit Sahasında gerçekleştirilen Geleneksel 19. Kültür ve Cirit Festivaline katılan Başkan Ergün, davul-zurnayla karşılanırken, sahayı dolduran vatandaşlar da kendisini yoğun ilgiyle karşıladı. Vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini yanıtsız bırakmayan Başkan Ergün, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Coşkulu kalabalığı selamlayan Başkan Ergün, cirit müsabakalarını izledi. Oldukça keyifli geçen karşılaşma sonunda sporculara verilen madalya ve plaketlerini takdim eden Ergün, “Ata sporumuz ciritin yaşatılması ve sürdürülmesi adına düzenlediğiniz bu etkinlik dolayısıyla tüm Selendi adına teşekkür ediyorum. Bizler de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak cirit sporunun yaygınlaştırılmasına katkı sağlamaktan memnuniyet duyacağız. Değerli Nurullah Başkanımızdan da bu etkinliği Manisa’da gerçekleştirmek için söz aldık. İnşallah en kısa zamanda Manisa’da yaşayan vatandaşlarımızın da bu kültürü yakından tanımalarını sağlayacağız” diye konuştu. Plaket töreninden sonra vatandaşların yoğun isteklerini kırmayarak ata binen Ergün, cirit sahasında tur attı. oldukça renkli görüntülerin oluştuğu sahada Cirit Festivali adına yakışır şekilde kutlandı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız