KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Sıhhi Tesisatçılar Odası Unvan Değişikliği Yaptı

Sıhhi Tesisatçılar Odası Unvan Değişikliği Yaptı

25 Haziran 2015 Saat: 16:45
Sıhhi Tesisatçılar Odası Unvan Değişikliği Yaptı
Sıhhi Tesisatçılar Odası Unvan Değişikliği Yaptı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar Tenekeciler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, tek maddelik unvan değişikliği nedeniyle saat 14.00'te Akhisar Belediye Meclis salonunda olağan kongresi yapıldı. Akhisar Tenekeciler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası tek maddelik unvan değişikliğinde, odanın adı Akhisar Yapı Sanatları Esnaf Odası olarak değiştirildi.

Tek maddelik unvan değişikliği nedeniyle Akhisar Belediye Meclis salonunda yapılan olağan kongrede Divan Başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Başkan yardımcılığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği yönetim Kurulu üyesi ve Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Adem Duman, Katip üyeliklere Hüseyin Tezcan, Hasan Hüseyin Kahya seçildi.

Tenekeciler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Memişler'in teşekkür konuşmasından sonra  Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması başladı.

Akhisar Sıhhi Tesisatçılar Unvan değişikliği toplantısında konuşan Madeni Eşya Federasyonu Genel Başkan Özcan Saraçoğlu, odalar olarak 5 bin 62 nolu yasada bazı taleplere cevap vermeyen maddeler olduğunu kaydederek; “Bu yasa ile Odalara verilecek yetkilerin belli olacağını tahmin ediyorum" dedi. Özcan Saraçoğlu;"  Bize verilen TC mührü noterinkinde de ayni ama bize bu hakkı vermiyorlar bunları bize kullandırmıyorlar. Genel kurulda sanatkar arkadaşlara söz vermiştik. LPG’li araçların sızdırmazlık raporunu biz verecektik yetkiyi aldık; ama 17 bin 20 standardını almamız gerek. Bu yetki ile meslek odalarının gelirleri artacak. LPG’li sistemi araca monte eden bizim sanatkarımız sızdırmazlığını yapan bizim sanatkarımız ama kaymağını mühendis odası alıyor. 17-20 standardını temmuz sonunda alacağız ve odaların onu açılacak ve büyük bir kaynak sağlamış olacağız. Sıhhi tesisat ismini değiştiren Türkiye’deki dördüncü oda Akhisar Sıhhi Tesisatçılar Odası’dır. Sizden önce Bolu isim değişikliğine gitmişti. Kayseri değişiklik için mücadele ediyor. Yapı denetim olarak yapılan bu isim değişikliği ile inşaatla ilgili meslekleri de odalarına almayı düşünüyorlar. Böylece  üye sayıları artacak. 5 bin 362 sayılı yasa Kasım ayındaki şuradan geçerse demir doğramada standartlar getirmeyi düşünüyoruz. Demirin kalınlığına ve çapına göre denetim sağlanacak. Tehlike arz eden merdiven ve balkon korkuluklarında standart getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.     

Kongreye Madeni Eşya Federasyonu Genel Başkanı Özcan Saraçoğlu, Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi ve Akhisar Lokantacılar, Köfteciler Odası Başkanı Adem Duman, Manisa Pazarcılar Odası başkanı Halim Şener, Turgutlu Madeni sanatkarlar Odası başkanı Selahattin Tekindağ, Akhisar Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Ruşen Üren, Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Akkaya, Elektronikçiler Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Güral, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Demirciler Odası Başkanı Ersen tepeci, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tahir Memişler ve üyeler katıldı.

Akhisar Haber - Köroğlu Giyim

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız