KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Sosyal Yardımlar Kesilmeyecek İki Katına Çıkaracağız

Sosyal Yardımlar Kesilmeyecek İki Katına Çıkaracağız

19 Mayıs 2015 Saat: 20:58
Sosyal Yardımlar Kesilmeyecek İki Katına Çıkaracağız
Sosyal Yardımlar Kesilmeyecek İki Katına Çıkaracağız
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Örgütü Manisa Milletvekili Adayı Sabri Temel ile çalışmalarını sürdürdü.

Manisa Milletvekili Adayı Sabri Temel, Akhisar İlçe Örgütü ile birlikte, Ballıca Mahallesinde, Bünyaniosmaniye, Yatağan, Sünnetçiler, Eroğlu ve Akhisar da galericiler sitesini ziyaret ederek vatandaş ile sohbet etti.

Sabri Temel partisinin seçim vaatlerini anlattı ve CHP’ye destek istedi. Yanlış bir algı operasyonu ile karşı karşıya olunduğunu dile getiren Sabri Temel, sosyal yardımların kesilmeyeceğini hatta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun televizyonlarda da söylediği gibi sosyal yardımlar iki katına çıkarılacağını bildirdi. Sabri Temel ayrıca; “CHP olarak 8 Haziranda iktidara geldiğimiz gibi ilk icraatlarımızdan biri de emeklinin yüzünü güldürecek düzenlemelerimizi yapmak olacak. Dini bayramlarda artık emekli vatandaşımız alış verişi ve torunlarına vereceği harçlığı düşünmek zorunda kalmayacak. Sözümüz söz ilk icraatımız emekliye çift maaş verilmesi olacak. Aynı zamanda esnaf kardeşlerimiz de bundan sonra daha az masraf ile daha fazla kazanç sağlaması için tüm destekler verilecek. Sizler zeytinin kralısınız. O yüzden zeytin ve zeytinyağına ciddi destek verilecek. Tarımın her kesimine destek verilecek. Artık çiftçimiz mahsulünü yaparken ‘acaba kazanç sağlayacak mıyım? yoksa cebimden mi gidecek?’ diye düşünmeyecek. Çiftçimiz cebi daha kazançlı olacak. Sözümüz söz” dedi.

Aynı zamanda Araba galerisini gezen Sabri Temel esnafın sorunlarını dinledi. Her türlü desteğin ve çalışmanın esnaf içinde yapıldığını dile getiren Sabri Temel; “Artık Türkiye, yaşanılacak bir Türkiye olacak” dedi.

Manisa Milletvekili Adayı Sabri Temel ile birlikte çalışmaya İlçe Yönetimi ile birlikte Akhisar CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri de katıldı.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız