KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Soydemir Araç Yıkama, Yağlama, Oto Lastik Tamir Ve Bakım Servisi Hizmete Girdi

Akhisar’da Uzun yıllardır kömür sektöründe hizmet veren Soydemir Grup ltd şti, nakliyat ve lastik satışından sonra Oto Yıkama, yağlama, Oto lastik tamir ve bakım servisi de Akhisarlıların hizmetine açtı.

27 Kasım 2014 Saat: 17:25
Soydemir Araç Yıkama, Yağlama, Oto Lastik Tamir Ve Bakım Servisi Hizmete Girdi
Soydemir Araç Yıkama, Yağlama, Oto Lastik Tamir Ve Bakım Servisi Hizmete Girdi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar’da Uzun yıllardır kömür sektöründe hizmet veren Soydemir Grup ltd şti, nakliyat ve lastik satışından sonra Oto Yıkama, yağlama, Oto lastik tamir ve bakım servisini de Akhisarlıların hizmetine açtı.

Açılışta Konuşan Soydemir Grup Ltd Şti müdürü Rafet Soydemir; Araç temizlik, bakım ve koruma hizmetlerinin, profesyonel, eğitimli personelin çalıştığı, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti prensiplerinin mükemmel hizmete dönüştüğü bir firmayız; dedi.

Akhisar İlçe Kaymakamı Kaan Peker; İstihdam demek işsizliğin azalması demek bu da kapımızda bekleyenlerin azalması demek. Bu yönden gerçekten memnuniyet verici, diğer bir taraftan ilçemizde her geçen gün gerek kamu yatırımlarıyla gerek özel sektör yatırımlarıyla itibariyle ciddi merhaleler kat ediliyor. Günümüzde bir takım gelişmeler var hızlı gelişmeler var bu gelişmeler de bir takım öncelikleri beraberinde getiriyor. Şöyle ki müşteri memnuniyeti, müşteri talepleri ve onların taleplerinin öncelenmesi, onların isteklerinin titizlikler yapılması, verilen hizmeti kalitesinin sürekli olmasıdır. Biraz önce işletmemizi gezdik özellikle müşteri hizmet almasıyla birlikte onların ihtiyaç duydukları hizmetleri düzeltilmesiyle birlikte gerçekten günümüze uydun bir şekilde dizayn edilmiş. Ben bu işletmelerinin sayısını artmasını benzer işletme ve buna benzer işletmelere örnek olmasını temenni ediyorum. Çünkü yarın ayakta durabilmenin ticaretin devam etmesinin en büyük sebeplerinden birisi de bu olacak kendinizi güncellemeyince ayakta kalmanız mümkün olmayacak. Ben işletmenin ilçemize Soydemir ailesine hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını diliyorum.

Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi 15 sokak No; 165’te hizmete açılan Soydemir Araç Bakım servislerinin açılış törenine Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit, Milliyetçi hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, daire amirleri, siyasi parti ve dernek mensupları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız