KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Süleymanlı'da Hayriye Hacet Rüzgarı

Süleymanlı'da Hayriye Hacet Rüzgarı

28 Ocak 2015 Saat: 15:02
Süleymanlı'da Hayriye Hacet Rüzgarı
Süleymanlı'da Hayriye Hacet Rüzgarı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hayriye Hacet Akhisar'da Esnaf ziyaretleri yapmaya devam etti. Çeşitli sektörlerde hizmet eden esnafı ziyaret eden Hayriye Hacet, esnafın sorunlarını dinledi. Ekonomi ve ticaret hayatı üzerine yapılan sohbetlerde konuşan Hacet:" Ben gelenbeli bir çiftçinin kızı olarak Dünya'ya geldim. Üniversitede Makina Mühendisliği Fakültesine girene kadar tütün tarlasında çalıştım. Mezun oldum, serbest çalıştım. Öğretmen oldum, okul müdürü oldum kuruma bağlı çalıştım. Ekonomi içerisinde hem üretimde, hem eğitimde hem de hizmet sektöründe çalıştım. Ama hep çalıştım. Siyaset kurumunda da aynı çalışkanlığı sergilediğimi düşünüyorum. Toplumun her kesimiyle bir araya geliyoruz, herkes ile sohbet ediyoruz, dertleşiyoruz. Bana "Neden milletvelili olacaksın" diye soruyorlar. Ben de yanıt olarak hep 'Ben Ankaraya taşınmak için değil, Manisa'yı Ankara'ya taşımak için milletvekili olacağımı söylüyorum. Memleketimin insanın Ankara'da sesi olmak gibi bir amacım var." dedi.
Esanaf ziyaretleri sonrası Süleymanlı'beldesine geçen Hacet, Cumhuriyet Halk Partisi lokalinde partilileriyle bir araya geldi. Partililerinin ilgisinden memnun olduğu görülen Hacet:"Burada beni çok sıcak şekilde karşılayan siz sevgili Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyeleri ile birlikte olmak bana ve ekip arkadaşlarıma güç ve enerji katıyor. Sizleri gördükçe, sizlerle konuştukça çözeceğimiz sorunları daha net görüyoruz. Benim bir hayalim var. Memleketimizde  sorun yaşayan kadınlarımz var, sorun yaşayan esnafımız var, sorun yaşayan engellilerimiz var, sorun yaşayan çiftçilerimiz var, geleceğinin kaygısını yaşayan gençlerimiz var. Bunca sorun içinde umutsuzluğa düşen insanlarımız var. Ama bizim için sorunlar umutsuzluk değildir. Bu gün yaşadığımız sorunların kat be kat fazlasının üstesinden gelen bir liderimiz var. Düşünün kurtuluş savaşını. Partimizin v e Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü. O bütün sorunların nasıl üstesinden geldiyse biz de tıpkı onun gibi bu sorunların üstesinden geleceğiz. Çalışa çalışa kazanacağız" dedi
Süleymanlı'da ev ziyaretleri de yapan Hayriye Hacet kendisini davet eden ev hanımlarına kırmızı renkli fular hediye etti. Hacet:" önceki ziyaretimizde Süleymanlı'lı hanımlara söz vermiştim. Bir sonraki ziyaretimizde size kırmızı fular hediye edeceğim demiştim. bu gün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu gün de yeni bir söz veriyorum. Hiç yorulmadan, hiç durmadan bu memleketin sorunlarını çözmek için emek sarfedeceğim. İnşallah bu sözümüzü de tutacağız" dedi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi





















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız