KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Tahir Ün Caddesinde “ Hırsızlık-Rüşvet-Çağdaş Eğitim” Sloganları İnledi

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitimiş) nın Yatağan’dan Ankara Tandoğan’a başlattığı yürüyüşün ikinci gününde Akhisar’ın 1 numaralı caddesi Şehit Teğmen Tahir Ün caddesi “Hırsızlık-Rüşvet ve Çağdaş Eğit

18 Aralık 2014 Saat: 15:51
Tahir Ün Caddesinde “ Hırsızlık-Rüşvet-Çağdaş Eğitim” Sloganları İnledi
Tahir Ün Caddesinde “ Hırsızlık-Rüşvet-Çağdaş Eğitim” Sloganları İnledi
DAYIOĞLU KASABI

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitimiş) nın Yatağan’dan Ankara Tandoğan’a başlattığı yürüyüşün   ikinci gününde Akhisar’ın 1 numaralı caddesi Şehit Teğmen Tahir Ün caddesi “Hırsızlık-Rüşvet ve Çağdaş Eğitim” için atılan sloganlarla inledi.

Dün en uzun süreli direnişlerin 2. Olan Yatağan termik santralın bulunduğu Yatağan’dan başlayan yürüyüşe katılanlar, Aydın, İzmir, Manisa’dan sonra Akhisar’da Eğitimiş sendikası şubesi yönetici ve üyeleri, CHP İlçe teşkilatı partililer ve Demokrasi Platformu temsilcileri tarafından karşılandılar. “Laik Eğitim ve Emeğe Saygı İçin; Yatağan’dan Tandoğan’a” yürüyüşe katılan Eğitimiş sendikasına bağlı üyeler ve gönül verenler, İzmir-İstanbul Karayolu üzerinde bulunan CHP Lokalinin önünden başlayarak Şehit Teğmen Tahir Ün caddesinin başından, Öğretmen Evi’ne kadar, “Hırsızlık-Rüşvet- Laik ve Çağdaş Eğitim” için atılan sloganlar eşliğinde yürüdüler. Öğretmen Evi önünde Eğitimiş Genel Başkanı Veli Demir, Türkiye’de en büyük direnişin Tekel işçilerinin Ankara’da yaptığını, ikinci 442 gün süren Yatağan Termik Santralı işçilerinin yaptığını belirterek, “ Laik Eğitim ve Emeğe Saygı için, hırsızlık, rüşvet için Ankara’ya yürüyüşümüzü Yatağan’dan başlattık. Yürüyüşümüz 20 aralık cumartesi günü saat 10.00 da Tandoğan meydanından yapacağımız miting ve kitlesel basın açıklaması ile sona erecektir. Emeğimizi sömürtmeyecek, emekçilerin ölümünü izlemeyeceğiz. Cumhuriyeti yıkmak isteyenler karşılarında yıkılmaz bir kale olarak eğitim emekçilerini bulacaklardır. 17-25 Aralık “Hırsızlık,Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası” olmasını kabul etseniz de etmeseniz de biz ilan ediyoruz. Bu hafta her yıl kutlanacaktır.” Dedi.

Dün Yatağan’dan yola çıkan yürüyüşçüler, Akhisar’dan Soma’ya, oradan da Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Ankara ve Tandoğan meydanına ulaşacaklar.





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız