KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Taraftarlar Derneği (Puşkaş) Ergun Öztuna'yı Yolcu Etti

Akhisarspor Taraftarları Derneği, Akhisar Gücü Futbol Takım Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri, 15 gündür Akhisar'da misafir olan Akhisar Güneşspor'un formasını giyen Fenerbahçeli (Puşkaş) Ergun Öztuna'yı yeni ga

30 Ekim 2014 Saat: 16:17
Taraftarlar Derneği (Puşkaş) Ergun Öztuna'yı Yolcu Etti
Taraftarlar Derneği (Puşkaş) Ergun Öztuna'yı Yolcu Etti
DAYIOĞLU KASABI

Akhisarspor Taraftarları Derneği, Akhisar Gücü Futbol Takım Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri, 15 gündür Akhisar'da misafir olan Akhisar Güneşspor'un formasını giyen Fenerbahçeli (Puşkaş) Ergun Öztuna'yı yeni garaj'da otobüse bindirerek İstanbul'a yolcu etti.

Yeni garajda yolcu etme esnasında duygulu anların yaşandı. Fenerbahçe'nin Profesyonel liglerde ilk golünü atan (Puşkaş) Ergun Öztuna;" Çok güzel bir 15 günümü doğduğum şehirde geçirdim. Çok mutlu oldum. Ve iyi ki gelmişim ve sizleri tanımaktan çok mutlu oldum. Akhisar'ı ve sizleri çok seviyorum. Sizler beni burada el üstünde tuttunuz, sizleri çok özleyeceğim diyerek sözlerini tamamladı.

Akhisar Gücü Futbol Takım Başkanı Nihat Uz, Nostalji futbol araştırmacı İbrahim Macana ve takım kaptanı Emin Kökçü;" Akhisar'ımızın bir büyüğü olan Fenerbahçe'nin Profesyonel liglerde ilk golünü atan (Puşkaş) lakaplı Ergun Öztuna, abimizi Akhisar'da ağırlamaktan büyük onur duyduk. 15 gün süre içinde her türlü etkinliğimize katılarak bizleri çok mutlu etti. Kendisini Akhisarspor Taraftarları Derneği ve Akhisar Gücü Futbol Ailesi olarak çok seviyoruz. Bundan sonrada her zaman arayarak hal ve hatırını soracağız. Yakın bir zamanda İstanbul'a giderek ziyaretler yapacağız. Güle güle gitsin bizler onu çok seviyoruz" dediler.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız