KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Taraftarlar Derneğinden Emniyet Müdürü Demiray'a Veda Gecesi

Taraftarlar Derneğinden Emniyet Müdürü Demiray'a Veda Gecesi

20 Temmuz 2014 Saat: 02:13
Taraftarlar Derneğinden Emniyet Müdürü Demiray'a Veda Gecesi
Taraftarlar Derneğinden Emniyet Müdürü Demiray'a Veda Gecesi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Veteranlar futbol takımı, Akhisar’da 2 yıl görev yapan Akhisar İlçe Emniyet Müdür Vekili Alpaslan Demiray'a Futbol takım oyuncularından Murat Şırnak'ın Atatürk mahallesi Gölet alanı mevkisindeki yazlık bahçesinde veda ve iftar yemeği düzenledi.

Yeşil Akhisar Yemek Fabrikası sahibi aynı zamanda Akhisar Gücü Futbolcusu Erhan Yılmaz'ın hazırladığı veda ve iftar yemeğinde Dernek başkanı Nihat Uz, eşi Meral Uz, Akhisar Gücü Futbol Takım kaptanı Emin Kökçü, İlçe Emniyet Müdür Vekili Alpaslan Demiray'a ve eşi Yasemin Demiray'a Plaket ve çeşitli hediyeler verdiler. Akhisarspor Taraftarları Derneği yönetim kurulu üyesi Aydan Akkuş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Alpaslan Demiray'a Akhisar taraftarlar Derneği atkısını boynuna taktı.

Duygusal anların yaşandığı veda ve iftar yemeğine Akhisarspor Taraftarları Derneği başkanı Nihat Uz, Yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Gücü Futbol takım oyuncuları ve Akhisar yerel basın mensupları katıldı.

Veda ve iftar yemeğinde Akhisarspor Taraftarları Derneği yönetim kurulu üyesi Aydan Akkuş'un yemek duasından sonra konuşan Akhisarspor Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyesi Deniz Aktaş;"  Sözlerime başlamadan önce hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu gece burada Akhisar ilçe Emniyet Müdür Vekili iken Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne tayini çıkan, Alpaslan Demiray müdürüm ile değerli eşi Yasemin Demiray hanım için toplanmış bulunmaktayız. Bizleri yalnız bırakmayan çok değerli basın mensubu dostlarımız ve çok değerli, misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bizler Akhisarspor Taraftarları Derneğini 2012 yılında teslim alıp çalışmalara başladığımızda resmi kurumlara, oda ve dernek temsilcilerine ziyaretler gerçekleştirdik. Hedefimiz iyi ilişkiler kurmak, topluma örnek davran işler sergilemekti. Stadyumlara ailelerimizle gittik. Küfürü ve nahoş görüntüleri engellemek için "Spor Dostluk Kardeşliktir", holiganlık değildir dedik. Bu konuda çok güzel tepkiler aldık. Pankartımız televizyonlarda defalarca gösterildi. Etkinliklerimizi gerçekleştirirken doğal olarak bir çok kesimden insanla iletişim halinde olduk. Bu arada güzel insanlar ile karşılaştık İhsan Yüceses amirim, Mehmet Balıkçıoğlu amirim, Mehmet Turhan müdürüm ile siz Alpaslan müdürüm Sizleri tanıdığımız için mutluyuz, gururluyuz. İlçemizden ayrıldığınız için de bir o kadar üzgünüz. Devlet memurluğunda biliyoruz ki her görevin bir başlangıcı bir de sonu var. Önemli görev surenizin sonunda arkanıza baktığınızda güzel şeyleri hatırlamak. Sayın müdürüm, biliyoruz ki insan hayati, acısıyla tatlısıyla göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor. Ayrılmak çok kolay, ancak iyi ayrılabilmek zor. Uzağa gitmiyorsunuz ama ayni şehirde olmak başka ayrı şehirlerde olmak başka Eğer müsaade ederseniz ve kabul ederseniz sizi Manisa’da makamınızda ziyaret etmek isteriz. Bizler sizi unutmayacağız Sizlerde Akhisar’a geldiğinizde bizleri unutmayın Her daim bir acı kahvemizi içmeye bekleriz. Sayın Alpaslan müdürüm, görev sureniz içerisinde Akhisar’da göstermiş olduğunuz ustun başarıyı bundan sonraki görev yerlerinizde de göstereceğinize inanıyoruz Akhisarspor Taraftarları Derneği olarak Alpaslan beye ve Yasemin hanıma yeni görevlerinde başarı ve sağlıklı mutlu bir hayat diliyoruz" dedi.

Gecede konuşan İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Demiray;" Akhisar bizi bağrına bastı bizde elimizden gelen gayreti her konuda hem asayiş hem trafik hem de diğer konularda göstermeye çalıştık. Bunun yanında sosyal faaliyetlerimizde oldu. Spor dostluk ve kardeşliktir cümlesini en iyi ilçemizde gösteren sivil toplum örgütünü burada görmüş bulunuyorum. Akhisarspor Taraftarlar derneği unutmayacağım bir dernektir. Şimdiye kadar birçok yerde görev aldım ve hiçbir zaman ailesiyle ve çocuklarıyla bu kadar etkinliğe katılan dostluk ve kardeşliği ön planda tutan sivil toplum kuruluşu görmedim. Sizin gibi arkadaşlarla tanıştığım ve görev yaptığım için çok mutluyum. Hakkınızı helal edin, bizler sizleri çok seviyoruz. Türkiye’nin neresinde olursak olalım sizlerden kopmayacağıma eminim. Allah hepinizden razı olsun diyerek sözlerini tamamladı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız