KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Taşkın'dan Önemli Açıklamalar

Yıldız oyuncu almayacaklarının altını çizen Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, bu konudaki eleştirilere tepki gösterdi

12 Ocak 2015 Saat: 13:41
Taşkın'dan Önemli Açıklamalar
Taşkın'dan Önemli Açıklamalar
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Taşkın, transferdeki eleştirilerden, affedilen Gökhan Sazdağı’na kadar samimi açıklamalar yaptı. Kayserispor’dan kaleci Umut Kaya’yı transfer etmek istediklerini söyledi. Orta sahaya bir takviye daha istediğini kaydetti

Manisaspor, ikinci yarı hazırlıklarına başlarken, Teknik Direktör Taner Taşkın, önemli açıklamalarda bulundu. Taşkın, Sazdağı’nı niçin affettiklerinden birçok konuya kadar sorulara içtenlikle yanıt verdi.

“GÖKHAN’A YENİ TRANSFER GÖZÜYLE BAKIYORUM”
Gökhan’ı takım ruhuna uymadığı için kadro dışı bıraktıklarını ifade eden Taşkın, bu oyuncunun kendilerinden özür dilediğini belirterek,“ Bu süreçte Manisaspor olarak bir duruş göstermemiz gerekiyordu. Tamamen takım ruhuyla çalışacak, oyuncularla yola devam etmek gerekiyor. Gökhan da bu süreçte çok pişmanlıklar yaşamış. Bu takımdan ayrılabilirdi ama bütün samimiyetiyle gelip bu takımı ve kulübü çok sevdiğini ve maddi manevi borcu olduğunu, yaptığının çok büyük yanlış olduğunu söyleyerek bizden af diledi. Yani bu kadar samimi yaklaşan oyuncuya da böyle bir cevap vermemiz gerekiyordu. Konuşmaları bana çok samimi geldi. Daha sonra da kendisine gereken ültimatomu verip ikinci yarıda ne yapması gerektiğini anlattım. Herkesten teker teker özür diledi. Hayatta en sağlam insan yapısı pişman olmuş insanlardır. Genç bir oyuncu. Bizler de büyükler olarak affetmesini bileceğiz. İkinci devreyle ilgili de ona bir transfer gözüyle bakıyorum” diye konuştu.

“CANBERK KULÜBÜ TFF’YE ŞİKAYET ETTİ”
Sol bek Canberk Dilaver’in alacaklarına karşılık kulübü TFF’ye şikayet ettiğini söyleyen Taşkın, “Samimiyetsiz bir hareket yaptı ve kendisine geri çekmesini söyledim. Başkanımız çok güzel bir çizgide gidiyor. Herkesle konuşup helalleşip öyle yolları ayırıyor. Haberimiz yokken böyle bir şey yapmış. Çok cüzi paralar bunlar. Takımı TFF’ye veren oyuncuya ben de sıcak bakmam. Denizli maçının ertesi günü para yatırdıklarını biliyorum. Hala şikayetini çekmemiş gözükünce biz de gardımızı almak durumunda kaldık. Benimle çalışacak her oyuncu samimi olmak zorunda” dedi.

“58 MİLYON TL BORÇLA TRANSFER YAPMAK MÜCİZE”
Taşkın, 58 milyon TL borcu olan bir kulüpten bahsettiklerini kaydederek, “Bu takımın transfer yapması bile büyük bir olay. Bakıyorsunuz, 18-20 milyon TL borcu olan kulüpler transfer yasağı almış. Bu gemiyi yürütmek kolay değil. 17 puanla lige sımsıkı tutunduk. Geldiğimizde 4 puanı olan her şeyiyle bitmiş bir takım vardı. Takımı belli bir seviyeye getirdik. Bu saatten sonra biz bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

“BÜTÜN TRANSFERLERİN ALTINDA İMZAM VAR”
Her türlü eleştiriye kulakları tıkadığını, bütün transferlerin altında Taner Taşkın’ın imzası olduğunu anlatan genç teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: “Bu kulübün içine oyuncu sokabilmek bile her babayiğidin harcı değil. Başkanımızı ve yönetim kurulumuzu canı gönülden tebrik ediyorum. O kadar makul fiyatlara oyuncuları alıyoruz ki inanamazsınız. Sezon başı attıkları rakamlara bakıyorum, bize geldikleri fiyatlara bakıyorum, şaşırırsınız. Son zamanlarda yaptığımız çıkış, sahadaki pozitif enerjiyle bunu yakalıyoruz. Oyuncular bu takıma katkı sağlarız diye geliyor. Denizli maçına 13 oyuncuyla çıktım 5 tanesi U21 oyuncusuydu. Böyle bir takımla çıkıp maç kazanmak gerçekten kolay olmadı. Kader birliği yaptık. Aile olduk. Biz yıldız oyuncu alamayacağız. Biz yıldızı kendi içimizde çıkartacağız. Herkeste bir Perovic sevdası var. Perovic iyi oyuncu; ama böyle bir oyuncuyu alabilecek bir bütçemiz yok.”

“2 SANTRFORLA LİGİ GÖTÜRECEĞİZ”
Şaban Genişyürek’in takıma fayda sağlayacağına inandığını belirten Taşkın, iki santrforla ligi tamamlayacaklarını kaydederek, “Şaban düne kadar full oynamış bir oyuncu. Ama Osmanlıspor’da alternatif oyuncu durumunda kalmış. Oynadığı mevkide 4 tane önemli santrfor var. Bizde bir tek Subasic var. Şaban benim beklentime cevap verebilecek bir oyuncu. İki tane santrforla ligi götüreceğiz. Rekabet ettiğimiz takımların santrforlarındaki sayıya bakın. Hüsnü daha evvelden bizim takımımızda oynamış bir oyuncu. Urfaspor bu oyuncuyu bedavaya almadı. Cihat Arslan isteyerek aldı. Ciddi bir mukavelesi vardı. Orada da ikinci plana atılınca biz de ‘gel’ dedik. Yusuf Akyel’le 1.5 yıllığına anlaştık. O da kaliteli bir oyuncu. Tekirdağ’a ailesinin yanına gitti. Altınordu’da oynamış bir oyuncu. Mantıklı bir transfer. Furkan Şeker’i bonservisiyle almak istiyoruz. Kiralığa sıcak bakmıyoruz. Berk, Adanaspor’dan takip ettiğim bir oyuncu. Sivasspor’da 5 maçı var. Neticede Süper Lig oyuncusu. Hem sol bek hem de stoper oynama özelliği var. Mehmet Cansın çok istediğim oyunculardan bir tanesi. Kendi kulübüyle sorunlarını çözerse onu da bu bünyeye katacağız. Balçova’dan çağırdığımız Melik Yeğin’den de çok umutluyum. Alabilirsek bir orta saha oyuncusu daha almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“ATACAN OLMADI, UMUT KAYA GELİYOR”
Alanyaspor’dan talip oldukları kaleci Atacan Öztürk’ün transferinin gerçekleşmediğini söyleyen Taşkın, “Atacan’ın kulübü müsaade etmedi. Kendisi bu ligin tecrübeli kalecilerinden biri. Dışardan bakıldığından Manisalı olarak hemen tu kaka yapmayı çok seviyoruz. Oynamış bir kaleci. Keşke gelseydi alsaydık. Şimdi hedefimizde Menemen Belediyespor’da şampiyonluk yaşamış olduğumuz kadroda olan Umut Kaya var. Kayserispor bonservis vererek aldı, orada üçüncü kaleci konumunda kaldı. Alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetti. Bize haber gönderdi. Onu da kadromuza katmak istiyoruz. Anlaşırsak Bayram’la çok iyi bir rekabet ortamında olacaklarına inanıyorum. Yurt içi ve yurt dışından denemeye aldığımız oyuncular var. Hafta içinde onların da durumunu göreceğiz” dedi. (AjansManisa)

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız