KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Kültür/Sanat

THM Korosuna İlgi Yoğun Oldu

THM Korosuna İlgi Yoğun Oldu

1 Mayıs 2015 Saat: 20:19
THM Korosuna İlgi Yoğun Oldu
THM Korosuna İlgi Yoğun Oldu
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Akhisar Sanat Dostları Derneği’nin (ASDER) düzenlemiş olduğu Türk Halk müziği Konseri gönülleri feth etti. Akhisar Belediyesi’nin destekleriyle ASDER’in düzenlediği Türk Halk Müziği korosu Konseri Akhisar Belediye Sinema salonunda düzenlendi. Şefliğini Piri Atalı’nın yaptığı konserin sunuculuğunu Gülce Göçmüş yaptı.

Konserde Bağlama –Tar Kemençede Ercan Yaren, Bağlamalarda Ozan Dörtyol, Mustafa Hancıoğlu, Mustafa Kazancı, Süleyman Bektaş, Ritimde Erdal Yiğiter, Cura da Suat Efe, Ney de Mustafa Güçlüdeneç, Ud da Nezih Kırmacı ve Gitarda Orhan Karaali yer aldı. Koroda Alev Ersöz Yüksel, Aysun Şanlı, Ayşe Deniz, Cemail Doğru, Ercan Camcı, Gülnur Ertaylan, Hasan Camkıran, Hayal Turan, Hayal Zurnacı, Kemal Eseroğlu, Mehmet Girginer, Merve Ubuz, Mustafa Arıkan, Nihat Özyurt, Orhan Köse, Özcan Tetik, Rahmi Zağlı, Rasim Tosyalı, Sabahat Palavuz, Salim Gümüş, Sıdıka Yuca, Solmaz Şenay Gümüş, Süreyya Yalçın, Şermin Kocaca, Uğurcan Zambak, Zahide İlhan ve Zehra Gülnur Bozkuş sahne aldı.

 Yaklaşık 2 saat süren Konser 2 bölüm halinde gerçekleştirildi. Birinci Bölümde ilk olarak Akhisar Yöresine ait olan “Çaya İner Ağlarım”, “Elifin Hecesi Var”, A Gırmızı  Gırmızı” ve “Beyoba Kahvesinde” adlı Türküleri koro seslendirdi.  İlk  bölüm “Kırmızı Buğday, Gımıldan Gımıldan,  Deymen benim Gamlı yaslı gönlüme,  Ordunun Dereleri, Bahçede Yeşil Çınar, Yazuktur Günahtur, Ayağındaki Mesler, ve Sen bu yaylalarda yaylayamazsın türküleri ile birinci bölüm sona erdi. Türk Halk Müziği Korosu ve solistler  İkinci bölümde Çamdan sakız Akıyor, Sandalım geliyor varda, Yine dertli dertli, Kırmızı Gül demet demet, Ötme Bülbül ötme, Feraye, Ne Ağlarsın, Kahveyi Kavururlar, Ben kendimi gülün dibinde buldum, Niçin ağlamayım niçin gülmeyim, Mevlam gör diyerek iki göz vermiş, İskender Boğazı, Tahtalıkta Kalbır var, Bırak Gam kederi yaralı gönül, adlı parçaları seslendirdi.

Konserin Sonunda ASDER Dernek Başkanı Hülya Arıcı Çap Konserin Şefi Piri Atalı’ya ve sunucu Gülce Göçmüş’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız