KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Tınazlı, CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Tınazlı, CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

25 Kasım 2015 Saat: 18:26
Tınazlı, CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Tınazlı, CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Tınazlı, CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Haber : Emrah DÜZTAŞ -MHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 29 Kasım Pazar günü yapılacak kongrede İlçe Başkanlığına Ahmet Tınazlı, adaylığını CHP İlçe Lokalinde basın açıklaması yaparak açıkladı. CHP İlçe başkanlığına İsmail Şahin'den sonra ikinci aday olan Ahmet Tınazlı," Ben ve çalışma arkadaşlarımız bir yerlere aday olmak için yönetim kurulundan istifa etmeyeceğiz" dedi.

OY ORANIMIZI DAHA YUKARILARA TAŞIMALIYIZ

29 Kasım Pazar günü yapılacak CHP İlçe başkanlığı seçimi için İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Tınazlı şunları söyledi. Ahmet Tınazlı; : “Kendimiz uygulayalım elimizi taşın altına sokalım ve bu yolda başkalarından beklemektense kendimize bir adım daha öne çıkaralım istedik. Yola çıkarken çalışmalarımız sırasında tespit ettiğimiz sorunlara kendimizce çeşitli çözümler geliştirdik. Bu çözümler sadece düşünce olarak değil hepimizin aklından geçen partimizi büyütmeliyiz. Aldığımız oy oranı aldığımız sayısını daha yukarılara taşımalıyız diye hepimizin ortak düşüncesini biz biraz daha detaylı derine inerek nasıl bunu sağlayabiliriz, ne gibi sorumluluk çalışmaları yaparak bu amaçlarımıza ulaşabiliriz diye düşünmeye gayret ettik. Buna yönelik bir çalışma programı hazırladık. Tespit ettiğimiz sorunlar ve çözümleri üç başlık altında topladık. Bunlar; Bütünleşmek, çıktığımız yolda yürüdüğümüz hedefe doğru inanmak, sadece inanmak yetmeyeceği için çalışmak. Bunları yaptığımız takdirde bütünleşmiş, inanmış çalışan birer CHP bireyleri olduğumuz takdirde iktidarı elde etmek için hiçbir engel olmayacağı kanaatindeyim.

SLOGANIMIZ; ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI

Yola çıkarken, sloganımızı şimdi değişim zamanı olarak belirledik. Bu değişim tabii ki sadece değiştirelim dediğimiz kişi ya da kişiler değil. Önümüzdeki Pazar günü gireceğimiz seçim kazananı kaybedeni olmayacak bir seçim. Şimdiye kadar 12 Eylül projesi dediğimiz sürecin yaşadığımız günlerde birileri meyvesini topluyor. Bu meyvelerle toplum yöneten ve yönetilen olarak ikiye ayrıştırılmış. Buna gelebilmek için siyasetin içinin boşaltılması gerektiğidir. Adım adım siyasetin içi boşaltıldı. Siyaset toplumun menfaati ve refahı için daha demokratik, daha özgür bir ortamda yaşayabilmek için gereken bir araç olmaktan çıkarılıp bireylerin bir yerleri elde etme savaşlarına dönüştürüldü. Bu sistemin içinde yer alan bireylerin kabahati değil. Sistem adım adım buraya doğru götürülüyor. Bunun için bu açmazdan çıkmak isteyen, mücadeleleri yapan, geçmişte çok değerli emek vermiş birçok arkadaşımız birçok ağabeyimiz ve ablamız oldu. Biz bu noktada bu görevi, bu bayrağı onlardan devir almak günün koşullarına, çağın getirdiklerine uygun siyaset yapmak üzere bu donanıma sahip olduğunu düşündüğümüz arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Biz iki tane ekiple yarışacağız. Bu aslında çok umut verici güzel bir şey. Biz iktidar partisi değiliz buna rağmen iki tane aday ve bu adayların yanında birlikte çalışabileceği onlarca insan çıkıyor. Bu aslında bizim amacımızı ne kadar amacımıza odaklandığımızı yılmadan, hedefe doğru yürüme kararlılığında olduğumuzun bir göstergesidir.

İSMAİL ŞAHİN İLE KOL KOLA AYNI YOLDA KOŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kadrolara baktığımızda aşağı yukarı isimleri bildiğimiz kadarıyla kadroların hepsi bu hedefe yürüme doğrultusunda gerçekten yeterli, donanımlı, gerekli özelliklere sahip insanlardan oluşuyor. Bizim taban olarak bu konuda sıkıntımız yok. Bugüne kadar yapamadığımız şey bu tabana uygun şekilde harekete geçirememek. Televizyonlarda izliyoruz bazen. Bir orkestra her biri, dalında mükemmel yetiştirilmiş, son derece profesyonel yeterli insanlardan oluşturuluyor. Seyircilerden bir tanesini çağırıyorlar sahneye, şeflerin elinde salladığı bir sopa var onu veriyorlar, haydi salla bakalım diyorlar. Sallıyor, karma karışık bir ses çıkıyor ama şef geliyor. Alıyor sopayı eline o salladığı zaman mükemmel bir ahenk çıkıyor. Bizim şuanda yapmamız gereken şey bu orkestra şefi ile tespit etmek. Ki günün koşullarına uygun, çağın gereklerine uygun, CHP Akhisar’daki oyunu sıkıştığı 40 bin bandından alıp daha yukarılara çıkarmak konusunda gerekli koordinasyonu sağlayabilir. Bunun tercihini yapacağız yoksa kadro olarak baktığımız zaman hepsi mükemmel. Kim seçilirse seçilsin hemen ertesinde bizi yine her ekipte de yer alan insanlarla ve sevgili diğer adayımız olan İsmail Şahin ağabeyimizle kol kola yine aynı yolda koşturmaya devam edeceğiz. Sadece basit bir şekilde ben daha iyi koordine ederim diyorum. O ben daha iyi koordine ederim diyor. Sizler buna karar vereceksiniz. Kadrolar açısından hiçbir sıkıntımız yok.

HEDEFİMİZ AKHİSAR BELEDİYESİNİ CHP’Lİ YAPMAK

Biz hedeflerden bir tanesi olarak kendimize örgüt yönetimini bir kariyer yolu haline getirmeyi koymuştuk. Bunu daha önce basınla paylaşmıştık ve bu konudaki samimiyetimizin ölçüsü olarak da dedik ki ben ilçe başkanı olarak aktif bulunduğum sürece istifa ederek hiçbir yere aday olmayacağım. Yönetim kuruluna davet edeceğim arkadaşlardan da aynı şeyi isteyeceğim. Bunu normal şartlarda hiç demokratik görünmeyebilir. Hiç kimsenin hakkını elinden alamazsınız. Ama biz kimsenin hakkını elinden almadık. Bunu söylerken biz hakkımızdan feragat ettiğimizi beyan ettik. Herkesin hakkı yine yerli yerinde duruyor. Tercihini yapan insanlar bu yönde örgütün gerçekten Akhisar’daki CHP’nin hepsinin örgütü olması. Bu örgütün ilçe yönetiminin milletvekili adaylarının hepsinin yönetimi olması ya da belediye başkanı adaylarının hepsinin yönetimi olması için adımın atılmasını zorunlu gördüğümüz için bu yolu tercih ettik. Şimdi ben buna bir ilave daha yapmak istiyorum. Biz bunu beyan ettiğimizde 1 Kasım seçimleri yoktu gündemde. Ne zaman tekrar seçim olup olmayacağı belli değildi. Biliyorsunuz yönetimler 2 yıl için seçilir. 2 yıl içerinde zaten bir seçim yok. Dolayısıyla bu sözümüzün bir bağlayıcılığı yok. Şimdi ben buna bir ilave daha yapmak istiyorum. Bizim asıl hedefimiz iktidara yürüyebilmek için Akhisar’ da belediyeyi almamız lazım. Akhisar’da meclisteki çalışmalarda Akhisar’ımıza daha fazla katkı sağlayabilmek için CHP’den Akhisarlı bir milletvekilini meclise göndermemiz lazım. Bunlar zaten bizim hedefimizdi. Daha önce yaptığımız o samimi irade beyanını şu şekilde genişletmek istiyorum.  Ben bu dönem alırım ilçe başkanlığını. Ben önümüzdeki dönemde ilçe başkanlığına aday olmayı düşünüyorum. Kazandığım takdirde ilk seçim döneminide içine alacak tarihe uzatıyorum ve diyorum ki bizim hedefimiz Akhisar’da belediyeliğe CHP’nin kazanması Akhisar’ın bir milletvekilini TBMM’ ye göndermesi ve üçüncü dönemde böyle bir göreve bir daha talip olmayacağımızı beyan ediyorum. Ola ki bizim samimi irade beyanımız herhangi bir şekilde farklı yorumlara yol açtıysa bunu da bu şekilde sağlama almış olalım. Hedefimiz 2019 sadece bu dönemde kazandığımız takdirde bundan sonraki dönemde de adayız. Hedefimiz Akhisar Belediyesi’ni CHP’li yapmak.

ÖZELLİKLE DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM

Bu yolda hep birlikte yürüyeceğimize olan inancım tam. Biraz önce dediğim gibi bizler ayrı şeyler söylemiyoruz. Ayrı şeyleri istemiyoruz aynı şeyleri düşünüyoruz, aynı şeyleri konuşuyoruz. Ama sadece icraata geçme konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz. Burada bulunan tüm arkadaşlarımın desteğini Pazar günü istiyorum. Özellikle şunu vurgulamak istiyorum elbette kazanmak için oy lazım. Ben burada oy kullanacak olan arkadaşlarımın hepsinin oylarına talibim. Ama özellikle desteğinizi istiyorum. Çünkü oyu verdikten sonra işimiz bitmeyecek. Eğer ki oyunuzu kullandıktan sonra destek vermeye devam etmezsiniz bu söylediklerimizden hiçbirini gerçekleştirme şansımız olmaz. Teşekkür ediyorum” dedi.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız