KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

TOBB’a Bağlı Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Buluşması Akhisar’da Gerçekleştirildi

TOBB’a Bağlı Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Buluşması Akhisar’da Gerçekleştirildi

22 Mayıs 2015 Saat: 11:35
TOBB’a Bağlı Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Buluşması Akhisar’da Gerçekleştirildi
TOBB’a Bağlı Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Buluşması Akhisar’da Gerçekleştirildi
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nefise Şükran Füzün ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen programda Akhisar’da 61 gün boyunca diş taraması yapacak “Diş Tarama Aracı” açılışı da yapıldı.

Manisa, Turgutlu, Alaşehir, Soma ve Sarıgöl’deki Kadın Girişimciler Kurulu başkanları ve yöneticilerinin de katıldığı programda ilk olarak Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, ATSO Meclis başkanı Şenol Ürgüp makamlarında ziyaret etti.

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker Kadın Girişimciler kurulunun yaptığı sosyal sorumluluk projelerine işaret ederek; “Akhisar’da TOBB Kadın Girişimciler Kurulu başkanı Nefise Şükran Füzün başta olmak üzere yöneticileri birçok sosyal projeye imza atıyor. Bunları ilgi ile takip ediyoruz. Vatandaşlarımıza yararlı olan tüm projeleri destekliyoruz. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

Nefise Şükran Füzün yaptığı açıklamada; Şuan hali hazırda 3 projemizi Akhisar ve çevre ilçelerin hizmetine sunuyoruz. İlk projemiz Diş Tarama aracı, 61 gün boyunca Akhisar ve mahallelerinde ayrıca Gölmarmara ve Gördes’in Kayacık mahallesindeki ilkokullara da gidecek. İkinci projemiz olarak Gölmarmara Namık Kemal İlköğretim okuluna bir kitaplık kazandırıyoruz. Kitaplığımızın desteğini Akhisar Marangozlar Odası sağlıyor. Üçüncü olarak Akhisar’da Celal Bayar Üniversitesi ile birlikte bir girişimcilik okulu açıyoruz. Öğrencileri Eylül ayından itibaren Girişimcilik dersi ile buluşturarak, dersin formatını değiştirerek öğrencileri iş hayatına hazırlamayı planlıyoruz. Son olarak şuan var olan Meslek liseleriyle bir protokol imzalayarak öğrenciler mezun olmadan ellerine girişimcilik belgelerini alarak hayata bir sıfır önde başlamalarını sağlıyoruz. Bütün amacımız Akhisar’a daha iyi hizmet edebilmektir.” Dedi.

ATSO Meclis Başkanı Şenol Ürgüp; “Bugün Manisa genelinde ki kuruların katılımı ile düzenlenen programa ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Biz oda olarak her daim Kadın Girişiminin yayılmasını destekliyoruz.” Dedi.

Akhisar’daki Kadın Girişimciler kurulunun girişimleriyle Manisa Toplum Sağlığı Merkezi tarafından görevlendirilen diş tarama aracının açılışı Efendi Mahallesi Çınarlıkapı Mevkiinde yapıldı. Açılış programına Akhisar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selin Köksal, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker’in eşi Funda Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın eşi Nergiz Hızlı ve Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar’ın eşi Deniz Pınar’da katıldı. Araç 61 iş günü boyunca Akhisar ve Mahallelerinde hizmet verecek.

Akhisar’da düzenlenen Manisa Kadın Girişimciler Kurulu toplantısının son bölümünde Şeyh İsa Hz. Türbe ve Camii ile Keskinoğlu Ravika Köyü ziyaret edildi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız