KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Tozdan Bıkan Mahalleli Yolu Trafiğe Kapattı

Tozdan Bıkan Mahalleli Yolu Trafiğe Kapattı

5 Mayıs 2015 Saat: 17:04
Tozdan Bıkan Mahalleli Yolu Trafiğe Kapattı
Tozdan Bıkan Mahalleli Yolu Trafiğe Kapattı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Akhisar Atatürk Mahallesi 538 ve 540 sokaktaki yolların bozulması ve yolların yapılmaması sonucu mahalle sakinleri yolu kapatarak eylem yaptı. Akhisar 538 sokaktaki yolun bozulmasından sonra mahalle sakinleri yetkili mercilerden yolun yapılmasını istedi. Mahallenin yolu yapılmayınca mahalle sakinleri toplanıp araçların geçtiği yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve ekiplerin olay yerine gelerek mahalle sakinleriyle konuşmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.

YAŞAM VE TEMİZLİK İSTİYORUZ Mahalle sakinleri yolun trafiğe açılması için yolun yapılması gerektiğini belirtti. Mahalle sakinleri mahalleden geçen araçların tozundan bıktıklarını, evlerinden dışarı çıkamadıklarını ve yetkililere defalarca söylemelerine rağmen ilgilenilmediğini ifade etti. Aşkın Topçu, ‘‘Biz hayat istiyoruz. Yaşam ve temizlik istiyoruz. Türkiye’miz temiz, bizde temiziz. Mahallemizde temiz olsun. Pislik içinde yürümek istemiyoruz. Etrafımız pislik dolu ve kötü kokuyor. Biz insanız, bu devletin bu toprağın bizde sahibiyiz. Biz hakkımızı istiyoruz. İnsanca yaşamak istiyoruz. Vergimizi ödüyoruz ama hizmete gelince hiçbir şey yok. Başbakan neyse bende O’yum. Başbakan’ın tuvaleti nasılsa benim tuvaletimde öyle olacak. Ne o benden fazla nede ben ondan fazlayım. Yukarıda Allah var’’ dedi.

BARİKATLAR KALKTI

Aşkın Topçu; ‘‘Biz barikatları polisimize hürmet için kaldırıyoruz. 2-3 gün veya 1 hafta sonra yetkililer gelmezse yine aynı şeyi yapacağız. Yetkililer gelip bize söz verecekler. Buraları yapılacak. Bu ne vatanımıza yakışır, ne milletimize yakışır. Ne Türk’e ne Kürt’e yakışmaz bu olay. Lütfen gelip buralara bakın her yer pislik içinde. Avrupa deyip geziyorsunuz, Avrupa’dan bazı şeyleri örnek alın. Avrupa’da böyle bir şey göremezsiniz. Avrupa’da önce altyapı yapılır ondan sonra bina dikilir. Ama burada her şey ters’’ dedi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız