KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

31 Ağustos 2015 Saat: 10:28
Trabzonspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından
Trabzonspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Metronom Haber Ajansı - MHA

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Arveladze Geri düştük ama yine de takım karakterini gösterdi Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan 3-2 yenilsek kahrolurdum Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, maça iyi başladıklarını belirterek, İlk 15 dakika istediğimiz gibi oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, maça iyi başladıklarını belirterek, İlk 15 dakika istediğimiz gibi oldu. Çalıştığımız pozisyonları bulduk. Ama acele ediyoruz. Niye böyle oynuyoruz bilmiyorum. Güven meselesi olabilir. Bazen en son noktaya gelen oyuncu geri dönüyor. Biz kaleye gitmelerini tercih ediyoruz. 15'inci dakikadan sonra oyunu karıştırdık. İyi bir gol bulduk. Devre arasında da aynısını söyledim; 'bu oyun ve skor bu maç için yeterli değil. Top bizde kalsın ve pozisyon bulalım' dedim. Sonra 1-1 oldu, 2-1 olma şansını değerlendiremedik. Geri düştük ama yine de takım karakterini gösterdi. Risk aldık, ekstra santrfor soktuk. Maçtan önce 3 puan istedik. Oyunun gidişatı da öyleydi. Ama öyle döndü ki oyun 1 puan bile altın puan gibi oldu. Biraz güven lazım bize. O güveni bulacağız dedi.

Kontratak takımı olmadıklarının altını çizen Şota Arveladze sözlerini şöyle sürdürdü

Biz kontratak takımı değiliz. Top bizde kalsın diye uğraşan bir takımız. Top bizde kalınca topu daha çabuk çevirmemiz gerekir. Ama bugün sonuçta 10 kişi topun arkasındaydı Akhisar. Bu tarz maçlarda fazla alan kalmıyor geride. Daha çabuk oynayıp top çevirmemiz lazım. İlk attığımız golde öyleydi. Bunu daha fala yapacağız. 25 kere değil 125 kere yapacağız.

Şota Arveladze, 7 puanla lige başladığınız için mutlu musunuz şeklindeki soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı

Gördüğüm oyun mutlu ediyorsa beni, futbolcuların oyunu, birbirlerine davranışı, yedeklerin davranışı, oynadığımız stil mutlu ediyorsa beni, mutluyum. Lige başlamadan, sorsaydınız belki, 9 puan çok iyi ama 7 de olabilir' diyecektik. Bugün ceza nedeniyle hiç gelmeyen taraftar geldi. İnşallah birleşip gelecek maçlarda daha heyecanlı atmosfer yaratacaklar.

ARSLAN 3-2 YENİLSEK KAHROLURDUM

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, tüm Türk milletinin Zafer Bayramını kutladığını, şehitlerimize rahmet dilediğini belirterek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı

Güzel bir atmosferde oynandı. Trabzon güzel bir deplasman. Maç öncesi zorlu geçeceğini tahmin ediyorduk. Trabzon iyi takım kurdu. Çok daha iyi yerlere gelecektir. Dik oynayarak galip gelmeyi hayal ettik. Oyunun belli bölümünde bunu tutturduk. Ama yediğimiz ikinci gol profesyonel takımın yememesi gereken bir goldü. Maç öncesi bir puana razıydım. 'Trabzon'dan bir puanla döneceksin' deseler mutlu olurdum. Ama ikinci golden dolayı üzgünüm. Son dakikalarda yediğimiz baskı sonucu üçüncü golü kalemizde görebilirdik. Buradan 3-2 mağlubiyetle dönsek kahrolurdum. Kendi oyuncularımı kutluyorum. Takım olma yolunda büyük mücadele veriyorlar. Canlarını dişlerine takıp oynuyorlar. Bu takıma karşı puan almak önemliydi. Mücadele güzeldi. Elimize gelen galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyoruz.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız