KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

TSM konseri Akhisarlıları Mest Etti

TSM konseri Akhisarlıları Mest Etti

20 Mart 2015 Saat: 10:49
TSM konseri Akhisarlıları Mest Etti
TSM konseri Akhisarlıları Mest Etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

TRT sanatçısı Göksenin Çakmak’ın sunuculuğunu yaptığı, TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ yönetiminde TRT sazları eşliğinde, Akhisar Belediyesinin katkılarıyla Akhisar Musiki Derneğinin Belediye sinema salonunda düzenlediği Türk Sanat Müziği (TSM) konseri izleyenleri mest etti. Yaklaşık 3 saat süren muhteşem TSM Koro Konseri iki bölümden oluştu.

Akhisarlıların unutamayacağı bir müzik ziyafeti çektiği TSM konseri Gecesine İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin ve Akhisarlı müzik severler katıldı. Akhisar Musiki Derneği TSM Koro Konseri birinci bölüm 18 eserden oluştu. Koronun seslendirdiği “Yine Neşeyi Muhabbet”, “Ateşi Vuzani Firkat” ve “Ey Büti Neveda” şarkısıyla konser başladı. Akhisar Musiki Derneği Onursal Başkanı Erdoğan Çatılı’nın solist olarak seslendirdiği “Sen Sanki Baharın Gülüsün” ve “Her Gece Yollarda Gözledim Seni” seslendirdiği şarkılardan sonra Onur Kalfa’nın seslendirdiği “Dönsen de Artık” ve koronun seslendirdiği “İndim Havuz Başına” eserleriyle konser devam etti. Solist Müge Genç “Kader Diyemezsin, ve Dilek Kolatan’ın “Kayboldum Kaybolan Yıllar içinde” Aynur Ormancı İşler’in okuduğu “ Hiçbir Şeyde Gözüm Yok” ve Koronun seslendirdiği “Seninle Bir Sonbahar “konser devam etti. Solist Safiye Pome “Unutmadım Seni Bir an”, Işıl Tamusta “ Seninle Aşkımız Eski Bir Roman” Koro “Sen Benim Gönlümde”, Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın” Solist Kenan Çeneli “Düşen sarı Yaprağa” ve TRT sanatçısı Göksenin Çakmak’ın “Yollar Uzak Gelemedim” eseriyle birinci bölüm sona erdi.

TSM Koro Konserin ikinci bölümü 15 eserden oluştu. Solist Nur Demir” Bunca Cevrinle Gönül ve “Lale devri şarkılarını seslendirdi. Solist Canan Kuzulu “Kumruları Dinlemedim”, Fatoş Kavçak “Gurbet O Kadar Acı Ki “, Koronun okuduğu “Gideceğim Gurbet” eseriyle konser devam etti. 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle Alev Ersoy Yüksel “ 3 Yerimden Vuruldum şiiri ve Solist Ahmet Eryiğit “Çanakkale İçinde Vurdular Beni” türküsünü sahnede hem oynadı hem de alkışlar arasında oynadı. Solistler Mine Genç “Sil Baştan”, Çağla Kocabaş “Fikrimden Geceler”, Ceyhun Kalender “Aşka Gönül Vermem” eserlerini seslendirdiler. Koronun okuduğu “Yemeni Başlamış”, Solistler Ali Rıza Sakman “ Unutulmuş Ne Varsa”, Coşkun Saygılı “Seni Çok Seviyorum”, Serkan Sır “Çiçek Nedir Görmeden” Berk Kavçak “Fikrimin İnce Gülü” eserlerini okudular. Müzik severlerin alkışlarla TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ’dan şarkı istediler. TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ, “Benzemez Kimse sana” eserini okudu ve salon alkış yağmuruyla sevgisini gösterdi. Koronun okuduğu “Bu Kış Hanım İstanbul’a Taşındı”, “Benliyi Aldım Kaçaktan” ve Kara Bulutları kaldır aradan” eserleriyle konser sona erdi.

Gecenin sonunda Akhisar Belediye Başkan yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Musiki Derneği Onursal Başkanı Erdoğan Çatılı, TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ’a çiçek verdi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız