KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Kültür/Sanat

TSM Koro Konseri İzleyenleri Coşturdu

TSM Koro Konseri İzleyenleri Coşturdu

11 Mart 2016 Saat: 13:15
TSM Koro Konseri İzleyenleri Coşturdu
TSM Koro Konseri İzleyenleri Coşturdu
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

TSM Koro Konseri İzleyenleri Coşturdu

Akhisar: (Emrah DÜZTAŞ)

TRT Ses Sanatçılarından Göksenin Çakmak'ın sunuculuğunu yaptığı, TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ yönetiminde TRT sazları eşliğinde, Akhisar Belediyesi, Köfteci Ramiz, Ahmet Dutlulu ve Lale Lokantasının sponsorluğunda, Akhisar Musiki Derneğinin Akhisar Belediyesi Şehit Necdi Şentürk Merkez Park içi Sinema Salonunda düzenlediği Türk Sanat Müziği (TSM) konseri izleyenleri coşturdu. İzleyicilerin büyük keyif aldığı Akhisar Musiki Derneği Koro konseri yaklaşık 3 saat sürdü. Akhisar Musiki Derneği TSM Koro Konseri iki bölümden oluştu.

Müzik severlerin büyük keyif aldığı TSM konseri TSM Koro Konseri birinci bölüm 17 eser, ikinci bölümde 11, Şef Turgay Kızıltuğ ile TRT İzmir Ses Güldehen Marmara ile 4eser olmak üzere toplam 32 eserden oluştu. 

Akhisarlıların unutamayacağı bir müzik ziyafeti çektiği TSM konseri Gecesine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ali Velestin ve Akhisarlı müzik severler katıldı.

Akhisar Musiki Derneği TSM Koro Konseri birinci bölüm 17 eserden oluştu. Koronun seslendirdiği “Aşka Bağdat Sorulmaz, Yemenimde Hare Var, Beyoğlu’nda Gezersin, Otomobil Uçar Gider” şarkısıyla koro konseri başladı. Akhisar Musiki Derneği Başkanı Erdoğan Çatılı’nın seslendirdiği “Seni Sesini Gözlerinin Rengini”, Solist Hacer Şen “Sesimde Şarkısı Aşkın”, Solist Fatma Kavçak “Dargın Ayrılmayalım Diye Koştum” ve Koronun seslendirdiği “Açılır Gonca Gül Yar” eseriyle konser devam etti. Solist Ali Rıza Sakman “Bitmez Tükenmez Bir Dert”, Solist Rahmi Zağlı “Yıllar Sonra Rastladım”, Solist Kenan Çeneli “Ne Çıkar Bahtımızda Ayrılık Var”, Solist Serkan Sır “Bir Garip Yolcuyum”, Solist Aynur İşçiler “Kapıldım Gidiyorum”, TRT Ses Sanatçılarından Göksenin Çakmak'ın seslendirdiği “Şimdi Uzaklardasın” Solist Çağla Kocabaş “”Hiçbir Şeyde Gözüm Yok” eserlerinden sonra Koronun seslendirdiği “Gözlerin Bir İçim Su” ile 1. bölüm sona erdi.

TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ, 10 yıllık çalışmalarıyla Akhisar Musiki Derneği bu günlere gelmesinde büyük rol oynayan Akhisar Musiki Derneği Başkanı Erdoğan Çatılı’ya Plaket ve çiçek verdi.    

TSM Koro Konserin ikinci bölümü 15 eserden oluştu. Solist Mine genç’in okuduğu “ Bana Ellerini Ver” Solist Canan Kuzulu ”Kalbimde Yaradır”, Solist Selahattin Velestin “Havasına Suyuna”, Solist Erhan Işık “Ahımı Hicranımı Sakladı”, Solist Berk Kavçak “Seninle Başım Dertte”, Solist Mine Genç” Hatırla Sevgili” eseriyle konser devam etti. Solist Damla Güney “ Acımasa Gözlerinle Var Olmak”, Solist Çiğdem Üge ”Seni Çok Seviyorum”, Solist safiye Pome “Farzet”, Solist Sıla Yöneyci “İntizar” Solist Dilek Kolatan “ Aşkımla Yan Yana Kül Olsa Da Kucağım eserlerinden sonra Son bölümünde Şef Turgay Kızıltuğ ile TRT İzmir Ses sanatçısı konuk sanatçı Güldehen Marmara ile "Huysuz ve Tatlı kadın", "Çal Kemancım Çal", Eğilmez Başın Gibi Efem" ve "Kara Bulutları Kaldır Aradan" eserlerini düet yaparak konser sona erdi.

Gecenin sonunda Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, sahnede TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ ve TRT İzmir Ses sanatçısı konuk sanatçı Güldehen Marmara’ya çiçek verdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız