KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

‘Turist Ömer’ Üzüm Peşinde

‘Turist Ömer’ Üzüm Peşinde

25 Eylül 2014 Saat: 17:22
‘Turist Ömer’ Üzüm Peşinde
‘Turist Ömer’ Üzüm Peşinde
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Turist Ömer’ adlı çocuk oyununu sergiledi. Turist Ömer’in dünyada kalan son üzüm salkımını hazine avcılarının ele geçirmesini engellemek için verdiği çetin mücadeleleri anlatan oyunu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da izledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, üzümün çocukların zihinsel gelişimine olan faydalarını anlatmak için hazırladığı ‘Turist Ömer’ adlı tiyatro oyununu sergiledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı ve okullardan katılan çok sayıda öğrenci izledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan Kaan Şensoy’un yazıp yönettiği oyunda, dünya üzerinde kalan son üzüm salkımının saklı olduğu yeri gösteren haritaya sahip olan Papatya ile Turist Ömer’in hırsızlara karşı verdikleri mücadele eğlenceli bir dille anlatılıyor.

Çocuklara Kuru Üzüm

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sergilenen Turist Ömer çocuk oyunundan sonra Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, oyuna katılan öğrencilere ve velilere kuru üzüm dağıttı ve üzümün zihinsel gelişime olan etkilerinden bahsetti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız