KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Türkiye’nin En Büyük Sendikası Özel Akhisar Hastanesi’ni Tercih Etti

Özel Akhisar Hastanesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Akhisar Temsilciliği sağlık protokolü imzaladı.

24 Şubat 2015 Saat: 12:27
Türkiye’nin En Büyük Sendikası Özel Akhisar Hastanesi’ni Tercih Etti
Türkiye’nin En Büyük Sendikası Özel Akhisar Hastanesi’ni Tercih Etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

Özel Akhisar Hastanesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Akhisar Temsilciliği sağlık protokolü imzaladı.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Buket İsalar’ın hazır bulunduğu protokol, Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği’nde imzalandı. Hastane ekibini sendika başkanı Süleyman Erdem kapıda karşıladı.

Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilcisi Süleyman Erdem, “Özel Akhisar Hastanesi, zaten bizim geçmişten beri anlaşmalı olduğumuz tek sağlık kuruluşu. Biz bugün anlaşmamızı yenilemiş bulunuyoruz. Özel Akhisar Hastanesi dışında farklı bir sağlık kurumu ile anlaşma yapma ihtiyacı duymuyoruz. Bunun sebebi de talep ettiğimiz hizmetin karşılığını fazlasıyla almak. Her yerde dile getirdiğim bir düşüncem var, Eğitim Bir-Sen’i temsil etmek bizim için bir gurur kaynağıdır. Çünkü, 251 bin 110 üyesiyle Eğitim Bir-Sen, ‘ Türkiye’nin en büyük sendikası’  ünvanını elde etmiştir. Bizde bu kadar büyük sendikaya sadece Özel Akhisar Hastanesi‘nin hizmet verebileceğini düşündük. Öyle ümit ediyoruz ki bu anlaşma hayırlara vesile olur. Ben yönetim kurulum ve üyelerim adına Özel Akhisar Hastanesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Eğitim Bir-Sen’in temsilcilik olarak Akhisar’da ve genel olarak Türkiye’de çok iyi işler yaptığını biliyoruz. Süleyman Bey’in de ifade ettiği gibi biz karşılıklı iki kurum olarak zaten birbirimize yabancı değiliz. Anlaşma yenilememizin yegane gayesi, sendikanın hizmet alımını genişletmek ve sendika üyesi arkadaşlarımıza talep ettikleri sağlık hizmetini kusursuz verebilmek. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inancım tamdır. Ben de hastanemiz adına Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliğine ve Süleyman Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız