KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Türkiye’nin En Büyük Yatırımı Geliyor

Türkiye’nin En Büyük Yatırımı Geliyor

25 Kasım 2014 Saat: 15:02
Türkiye’nin En Büyük Yatırımı Geliyor
Türkiye’nin En Büyük Yatırımı Geliyor
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük kapasiteli otomasyonlu otoparkının temelini 26 Kasım Çarşamba günü törenle atacak. Temel atma törenine tüm Manisalıları davet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 11 katlı ve 560 araç kapasiteli otomasyonlu otoparkın, kent merkezinin otopark sorununa önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Manisa’da yaşanan otopark sorununa çözüm için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Emekliler Parkı otoparkının ardından yeni bir otoparkı daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Türkiye’nin en büyük projeleri arasında olacak 560 araç kapasiteli otoparkın temelinin 26 Kasım Çarşamba günü saat 16.30’da törenle atılacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Uzunca bir süre prosedürler nedeniyle bekleyen dev projemizde, artık temel atma safhasına gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Temelini atacağımız otoparkımız 11 katlı, 560 araç kapasiteli ve tam otomasyonlu olacak. Otoparka aracını park etmek isteyen kişi girişte aracını bırakacak ve bilgisayar sistemi ile hangi numaralı park yerine gideceği belirlenerek otomatik mekanizma sayesinde araç kendiliğinden park edilecek. Araç geri çağrılacağı zaman da otoparkın çıkışından kart okutularak araç otomatik sistemle çıkış kapısına gelecek” dedi.

Türkiye’nin en büyük projesi

İş bitirme süresinin 630 gün olduğunu ve bu sürenin öncesinde projeyi tamamlamayı hedeflediklerini de belirten Başkan Ergün, “Projemizde kurulacak olan sistem son teknolojik donanımlarda olacak. Projemizin bir örneği İzmir’de ve İstanbul’da mevcut. Ancak bu kadar büyük kapasiteli ve son Alman teknoloji ürünü olarak 560 araçlık projemiz, Türkiye’nin en büyük projesi olma özelliğini taşıyor. Şimdiden Manisa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız