KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Ülkü Ocakları Başkanlığında Görev Değişimi Yapıldı

Ülkü Ocakları Başkanlığında Görev Değişimi Yapıldı

3 Haziran 2016 Saat: 10:28
Ülkü Ocakları Başkanlığında Görev Değişimi Yapıldı
Ülkü Ocakları Başkanlığında Görev Değişimi Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Ülkü Ocakları Başkanlığında Görev Değişimi Yapıldı

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Ülkü Ocakları başkanlığnda görev değişimi yapıldı,. Akhisar ülkü ocakları başkanlığını 2.5 yıldan bu yana sürdüren Mustafa Ulus Ocak binasında yapılan tören ile görevi Çağlar Arabacı’ya teslim etti. Manisa Ülkü Ocakları Başkan vekili Sadık Üner’in de katıldığı görev tesliminde konuşan Mustafa Ulus şöyle dedi, “Türk İslam davasını benimsemiş benlik davasını terk edip sadece yüce Allah'ın hizmetine koşan siz değerli dava arkadaşlarımı Allahın rahmeti, keremini, bereketini dileyerek en kalbi duygularımla selamlarım. Hepiniz bu akşam Ocak başkanlığı görevini devretme merasimine Hoşgeldiniz benden önce bu davaya hizmet eden bütün Ocak başkanlarımın yöneticilerinin ve Ülkü gençliğine bu vesile ile teşekkür ediyorum.

03. 02. 2014 tarihinde teslim aldığım bu kutlu davanın sancağını Şeref duyarak yaptığım Ocak Başkanlığım süresince hep beraber iyi ve kötü günlerimiz oldu. Bu yaşananlar süreçte benimle beraber yol arkadaşlığı yapan bütün kardeşlerimin haklarını helal etmesini istiyorum benden yana varsa bütün teşkilata hakkım helaldir.

Görevim süresince birlikte çalıştığımız MHP Akhisar Teşkilat Başkanı İbrahim Uğurlu'ya Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar koordinatörü Doğan Ensivriye 26. Dönem Milletvekili adayımız Osman Oktay'a Akhisar Belediyesi meclis üyelerimiz Mehmet Taşer’e, Arif Örüntaş’a Halil Aktaş’a İbrahim Vardar’a Fatma Kocabıyıkoğlu’na Leyla Özkan'a, Feza Yavuzkasap’a ve rahmetle andığımız Hasan Paşalı’ya teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte Ülkücü hareket olarak lider, doktrin ve teşkilatımıza sahip çıkacağımıza yeminimize her zaman Sadık kalacağımıza ve Yeni Ocak Başkanımız olan Çağlar Arabacı’ya her daim yanında olacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Son olarak ve kısaca şunları belirtmek istiyorum ki Türkiye Cumhuriyeti var oldukça Türkiye'nin dört bir yanında ocakların ateşi yanacaktır. 1071 de büyük Komutan Sultan Alparslan'la Anadolu topraklarını açtığımız kutsal vatanımız Bayrağımız ve milletimiz için her zaman hizmetimizi ve mücadelemizi sürdüreceğiz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm diyene. Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin” dedi Akhisar Ülkü Ocakları Başkanlığı yeni görevi teslim alan Çağlar Arabacı ise konuşmasında 2,5 yıl önce Ocak Başkanlığı görevini sürdüren Mustafa Ulus'tan bu kutlu görevi bugün teslim alıyorum. Bugünden itibaren Ülkücü harekete ve Türk milletine hayırlı gençler yetiştirip topluma faydalı insanlar kazandıracağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum. Teslim aldığımız bu Bayrağı bir adım daha iyiye ve başarıya götürmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu akşam bizi yalnız bırakmayan önceki dönem Ocak başkanlarıma değerli büyüklerimize dava arkadaşlarıma ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. Akhisar Ülkü Ocakları başkanını görev değişimine Manisa Ülkü Ocakları İl Başkan vekili Sadık Üner, Manisa Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Okan Erdem, Alaşehir, Soma, Kırkağaç ülkü ocakları başkanları ve MHP Akhisar İlçe yönetimi katıldı.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız