KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Yaşanacak Bir Türkiye İstiyor Musunuz?

Yaşanacak Bir Türkiye İstiyor Musunuz?

5 Mayıs 2015 Saat: 10:20
Yaşanacak Bir Türkiye İstiyor Musunuz?
Yaşanacak Bir Türkiye İstiyor Musunuz?
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Adayı Tur Yıldız Biçer, Akhisarlı esnafı gezdi ve seçmen ile sohbet etti.

Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin ve ilçe yönetim kurulu ile birlikte Akhisarlı esnafı gezen Tur Yıldız Biçer partisi için oy istedi. Tur Yıldız Biçer aynı zamanda partisinin seçim vaatlerini vatandaşa anlatırken esnaf ve kadınlar için yapılacak düzenlemelerden bahsetti. Biçer; “Akhisar yıllardır gelirken farklı bir hava hissettiğim bir yerdir. İnşallah bir gün iktidar partisi olarak vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek içinde geliriz. Esnafın yeri geldiğinde siftah bile yapmadan dükkanını kapadığını biliyoruz. Ama bu da bozuk ekonomimizden kaynaklanıyor. Milletimizde para yok. Aldığı ne kadarcık asgari ücret. O da kiraya, elektriğe, masrafa derken harcamaya cebinde parası kalmıyor. Ama 7 Hazirandan sonra inşallah 720 TL’nin aşağısında parası olan kalmayacak. Asgari ücretin 1500 TL yapacağız. Hanelere 360 TL’ye kadar kira ve fatura desteği sağlayacağız. Biz inanıyoruz ki güzel günler yakındır. Sizler de bize inanın ve destek verin. Artık düzen değişsin, halkın iktidarı kurulsun.”dedi.

Tur Yıldız Biçer bayanlarla ev toplantısı gerçekleştirdi. Partisinin kadına yönelik hazırlamış olduğu düzenlemelerden bahsetti. Kadına karşı şiddeti sonlandıracaklarına inandığını dile getiren Biçer; “Şiddeti geçekleşmeden önce önlemek için eğitim programları düzenleyeceğiz. Aynı zaman da sizlerin her yerde hakkınızın eşit olduğunu bilmenizi isterim ki kamuda çalışanlara kadın-erkek eşitliği eğitimi verilecek. Bizim iktidarımızda girişimci kadınlara da kredi olanakları artacak.”dedi.

Tur Yıldız Biçer Akhisar da yapmış olduğu çalışmada vatandaş ile sokakta bol bol sohbet etti ve “yaşanacak bir Türkiye istiyor musunuz?” diye sorduğu vatandaşa 7 Haziranda kendilerini desteklemelerini istedi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız